Najem

Investicije v opremo razstavnih prostorov so včasih vsekakor smiselne, pogosto pa je boljša izbira najem, ki ponuja bistveno več opcij po bistveno nižji ceni. Svoje poslovne, razstavne in promocijske prostore lahko učinkovito opremite z vrhunsko opremo, ki jo ponujamo v najem! S kompletom izvrstne opreme boste dosegli zavidljive učinke svojih sejemskih predstavitev, promocijskih kampanj in drugih prezentacij, tako da se bo investicija v najem z odličnim učinkom poplačala kar sama!

Poleg tega, da vam nudimo izvrstno opremo v najem, vam pomagamo še pri izbiri opreme in načrtovanju postavitve, pa tudi pri montaži in drugih opravkih, ki se pojavijo pri tovrstnih projektih. Če želite, lahko opremljanje vaših prostorov prevzamemo v celoti, vključno s projektiranjem in oblikovanjem, seveda pa se lahko na nas obrnete le za najem opreme.

Pestra izbira predstavitvene opreme

V najem vam nudimo vse, kar boste potrebovali za brezhibno izvedbo uspešne predstavitve svoje ponudbe. Imamo opremo za večje in manjše dogodke, tudi za zahtevnejše uporabnike, tako da smo pravi partner pri organizaciji takšnih in drugačnih prireditev.

Velik delež povpraševanj po najemu opreme v naši ponudbi je namenjen opremi za izvedbo video predstavitev in za interaktivno vizualno posredovanje informacij. Izstopajo seveda projektorji, ki so ključnega pomena za izvedbo notranjih in zunanjih predstavitev in drugih projekcij na večjih površinah, zelo priljubljeni pa so tudi LED zasloni, ki so nepogrešljivi pri organizaciji konferenc, seminarjev in drugih poslovnih dogodkov.

Video opremi je seveda komplementarno ozvočenje, ki ga pogosto ponudimo kar v kompletu z opremo za video projekcije. Če gre za prikazovanje avdio-video vsebin, je takšna kombinacija seveda najboljša izbira. A tudi samostojno je oprema za ozvočenje zelo uporabna, saj pri mnogih dogodkih niso predvidene video vsebine, je pa veliko poudarka na govoru ali petju. V takšnih primerih je treba zagotoviti kakovostno ozvočenje, opremo za to pa dobite pri nas. Najem ozvočenja je prav tako zelo priljubljena storitev, pri kateri so stranke z nami zelo zadovoljne.

Nadalje pa prireditve kronamo še s profesionalno osvetlitvijo, ki doda piko na i dobri organizaciji. Ponujamo vam najem kompletne opreme za osvetlitev odra, lahko pa pripravimo tudi podroben načrt osvetlitve prireditve in v najem vključimo prav vse potrebne elemente. Izvedba osvetlitve je lahko precej kompleksna, zato vam pri tem tudi svetujemo in po želji poskrbimo tudi za celotno tehnično izvedbo. V ospredju ponudbe najema opreme pa je gotovo kakovostna oprema za osvetlitev, ki bo navdušila udeležence kakršnegakoli dogodka!

Prilagodljivost in zanesljivost pri najemu

Zavedamo se, da organizacija in izvedba prireditve terjata ogromno truda in pozornosti. Zato vas želimo s ponudbo najema opreme čim bolj razbremeniti – prepustite vse skrbi glede tehnične izvedbe dogodka nam, sami pa se posvetite drugim organizacijskim obveznostim.

Takšno sodelovanje bo delovalo le, če zaupate v naše sposobnosti in izkušnje. Na srečo vam lahko zagotovimo popolno zanesljivost pri najemu opreme, z obilico strokovnega znanja in dolgoletnimi izkušnjami pa zagotavljamo tudi kakovostno izvedbo drugih del, če se za ta odločite. Za nameček smo pri najemu opreme zelo prilagodljivi in veliko podrobnosti prepuščamo dogovoru. Svoje storitve prilagodimo vašim željam in potrebam, s tem pa skupaj poskrbimo za brezskrbno in uspešno izvedbo načrtovanega dogodka!

Storitve

Led zasloni

Video projekcija

Ozvočenje

Notranji Led zasloni

Led talni zasloni

Razsvetljava

Stran uporablja piškotke za delovanje