Led zasloni

Nikar se ne lotevajte organizacije in izvedbe dogodkov brez pomoči sodobne tehnologije! Veliko bolj smiselno je izkoristiti vse razpoložljive možnosti in pripraviti dovršeno prireditev, ki bo naravnost osupnila udeležence in dosegla rezultat, na katerega ciljate. V veliki meri lahko to dosežete že s slikovnimi ali video vsebinami, ki jih lahko projicirate na veliko površino ali prikazujete na LED zaslonih.

Naj vas morebitne komplikacije pri izbiri in uporabi tehnične opreme ne odvrnejo od te namere. Za pripravo osupljivih slikovnih in video projekcij ne potrebujete posebnega znanja ali spretnosti, saj prav vse potrebno na tem področju namesto vas storimo mi! Ponujamo vam izposojo LCD zaslonov, projektorjev in druge opreme, pripravo vsebin ter upravljanje opreme med samo prireditvijo.

Tehnična izvedba zahtevnejših dogodkov

Razumemo, da so z vidika tehnične izvedbe lahko zelo zahtevni tudi manjši dogodki. Ni nujno, da se bodo težave pojavile pri prireditvah z več tisoč udeleženci, lahko pa so takšni problemi na drugi strani pogubni že za dogodke z majhno skupino povabljencev. Pomislite na seminarje, poslovne sestanke, konference in podobne priložnosti – vsi udeleženci morajo imeti enostaven dostop do posredovanih vsebin, poleg ozvočenja pa mora biti brezhibno pripravljen tudi sistem za prikazovanje slikovnega oziroma video gradiva.

Pri tehnični izvedbi zahtevnejših dogodkov smo povsem prilagodljivi, saj imajo naročniki različne želje in zahteve, veliko omejitev pa postavljajo tudi lastnosti prireditve in prostora. Prav zato smo z bogato zbirko vrhunske opreme, z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem pripravljeni na vse mogoče izzive. Prevzeli bomo tehnično izvedbo dobro načrtovanih prireditev, lahko pa celoten dogodek načrtujemo na podlagi izvorne idejne zasnove in nekaterih temeljnih usmeritev naročnika. Na še tako zahteven izziv bomo odgovorili z najboljšo razpoložljivo rešitvijo, v vsakem primeru pa bomo zagotovili prepričljiv rezultat brez nepotrebnih obremenitev za stranko.

Vrhunska oprema za prikaz video vsebin

Že izposoja LCD zaslonov, projektorjev in druge opreme lahko naredi veliko razliko pri organizaciji dogodka. Še tako osnovna projekcija odpira celo vrsto možnosti za izvedbo interaktivnega dogodka s sodelovanjem udeležencev, še bolj uporabni so LED zasloni, ki omogočajo neposredno interakcijo s posredovano vsebino in povsem oseben stik z vsakim posameznim udeležencem dogodka.

Najbolj impresiven kos opreme v naši ponudbi je verjetno zunanji projektor za velike projekcije. Bigscreen projekcije so velika atrakcija na praktično vsaki prireditvi, ne glede na to, za kakšen namen jih izkoristimo. Zmogljiv zunanji projektor na tem področju odpira neštete možnosti za osupljiv učinek, zato se gotovo splača izbrati dobro opremo. Bigscreen projekcije pridejo seveda v poštev pri večjih prireditvah, a vseeno dopuščajo dovolj prilagodljivosti, da lahko takšno atrakcijo prilagodimo tudi drugim situacijam.

Nič manj pomembna ni kakovost manjših naprav za prikazovanje video vsebin. To so LED zasloni, ki jih nudimo v najem organizatorjem dogodkov z interaktivnimi dejavnostmi. Izposoja LCD zaslonov omogoča učinkovito sodelovanje med udeleženci dogodka, učinkovitejše podajanje vizualnih vsebin in tudi lažje usmerjanje pozornosti. Če z LED zasloni dobro opremimo prireditveni prostor, imamo neposreden stik s prav vsakim udeležencem dogodka, s tem pa se odprejo možnosti za kakovostno in uspešno delo.

V vsakem primeru je treba najprej izbrati dobro opremo in poskrbeti za zanesljivo delovanje vseh sistemov. Brezhibna tehnična izvedba je ključna, v nasprotnem primeru lahko tehnika prinese več škode kot koristi. Na srečo znamo odlično poskrbeti za prav vsak opravek s tega področja!

Stran uporablja piškotke za delovanje