Led talni zasloni

V mnogih prostorih so ravno LED zasloni idealna izbira za prikaz promocijskih sporočil, pomembnih obvestil in drugih informacij. Še posebej dobro se takšni zasloni izkažejo pri organiziranih dogodkih in prireditvah, pri katerih je v ospredju ravno video predstavitev. Da bodo takšne vsebine res navdušile ciljno publiko, pa mora biti tehnična izvedba dogodka res brezhibna – prav zato vam nudimo vrhunske notranje LED zaslone, s katerimi boste brez težav, skrbi in tveganja izvedli prepričljivo predstavitev pripravljenih video vsebin.

Najem notranjih zaslonov je prava izbira za tiste, ki se pripravljajo na izvedbo enkratnega dogodka oziroma potrebujejo zaslon za krajši čas. Z ugodnimi cenami v naši ponudbi se sicer najem zaslona splača tudi na daljši rok, je pa to povsem odvisno od želja in potreb ter od specifičnih zahtev situacije in namena. V vsakem primeru se bomo potrudili ponuditi idealno zbirko opreme za vaše potrebe.

Osupnite svojo publiko!

Udeleženci vaše prireditve bodo ostali brez besed – inovativna predstavitev z LED talnimi zasloni jih bo povsem osupnila, česar druga podobna oprema ne more zagotoviti. Tako enostavno je, uporabiti morate le pravo opremo in pripraviti ustrezno predstavitev!

Vsakršna vizualna predstavitev ima potencial za uspeh, a le redko je uspeh tudi zagotovljen. S talnimi zasloni si boste možnosti neizmerno povečali, saj je prepričljiv vau faktor že v izhodišču močan promocijski adut! Zelo dobro se LED talni zasloni izkažejo v poslovnih prostorih, ki morajo biti v celoti dovršeni in izpopolnjeni za svojo promocijsko funkcijo – to so pogosto razstavišča in sejemske postavitve, pa tudi luksuzne prodajalne in druga okolja.

Seveda pa ni nujno, da vizualne predstavitve prikazujete le z namenom promocije. Pogosto celo več šteje dekorativna vrednost, saj igra svetlobe in barv ustvari prav poseben učinek, ki je že brez kakršnegakoli promocijskega sporočila nadvse privlačen. Svetleča tla privabljajo širšo množico vaše ciljne publike, s tem pa združujejo prijetno s koristnim. V vsakem primeru bodo LED talni zasloni izpolnili svojo nalogo z odliko!

Enostavno in ugodno do vrhunskih talnih zaslonov

Morda bi se glede na učinek zdelo, da je najem LED talnih zaslonov posebej drag, a temu ni tako. Nenazadnje gre za primerljivo tehnologijo kot pri običajnih LED zaslonih, dodatne prilagoditve za uporabo na tleh pa ne pomenijo drastičnega zvišanja stroškov. Čisto smiselno je torej premisliti o tej opciji – za ugodno ceno se lahko opremite z vrhunsko talno predstavo!

Poleg tega, da je investicija zelo nizka (posebej glede na končni učinek), je najem LED talnih zaslonov tudi povsem enostaven. Za vse namreč poskrbimo kar mi, vaša odgovornost je le ta, da nam posredujete svoje želje in zahteve. Izbrali bomo najboljšo opremo in pripravili celotno zasnovo postavitve zaslonov. Po želji lahko poskrbimo tudi za pripravo in izvedbo vizualne predstavitve ali pa na druge načine olajšamo vaše delo in izboljšamo vtis celotne prireditve.

 

Prilagodljiva oprema za optimalen učinek

Ne samo, da vašim željam in potrebam prilagodimo naše storitve, tudi sama oprema dopušča nekaj svobode pri izbiri in prilagajanju. Na voljo so različni LED talni zasloni, ki se s svojimi specifičnimi prednostmi odlično obnesejo v različnih okoljih, prav tako so seveda prilagodljive vsebine, ki jih nameravate preko talnih zaslonov prikazovati. Ena možnost je celo priprava interaktivnih vsebin za talne zaslone, ki se odzivajo na korake po površini!

Stran uporablja piškotke za delovanje