Notranji Led zasloni

V mnogih prostorih so ravno LED zasloni idealna izbira za prikaz promocijskih sporočil, pomembnih obvestil in drugih informacij. Še posebej dobro se takšni zasloni izkažejo pri organiziranih dogodkih in prireditvah, pri katerih je v ospredju ravno video predstavitev. Da bodo takšne vsebine res navdušile ciljno publiko, pa mora biti tehnična izvedba dogodka res brezhibna – prav zato vam nudimo vrhunske notranje LED zaslone, s katerimi boste brez težav, skrbi in tveganja izvedli prepričljivo predstavitev pripravljenih video vsebin.

Najem notranjih zaslonov je prava izbira za tiste, ki se pripravljajo na izvedbo enkratnega dogodka oziroma potrebujejo zaslon za krajši čas. Z ugodnimi cenami v naši ponudbi se sicer najem zaslona splača tudi na daljši rok, je pa to povsem odvisno od želja in potreb ter od specifičnih zahtev situacije in namena. V vsakem primeru se bomo potrudili ponuditi idealno zbirko opreme za vaše potrebe.

Glavne odlike notranjih LED zaslonov

Za prikazovanje slikovnih in video vsebin v zaprtih prostorih vsekakor priporočamo najem notranjih zaslonov, ki so pripravljeni na prav takšno vrsto uporabe. Za razliko od zaslonov, namenjenih zunanji uporabi, ponujajo notranji zasloni več prednosti, ki se v zaprtih prostorih izkažejo za ključne. Vsi izdelki v naši ponudbi za najem bodo prav s temi odlikami navdušili še tako zahtevne uporabnike!

Najprej je treba izpostaviti ločljivost, ki je najbolj zaslužna za jasno in čisto prikazovanje slikovnih ter video vsebin. V zaprtih prostorih pride ta lastnost še posebej do izraza – običajno so gledalci razporejeni razmeroma blizu zaslona, zato je slabša ločljivost lahko zelo moteča. Raje izberite vrhunski zaslon višje ločljivosti z višjo gostoto slikovnih pik, tako bo tudi ob gledanju od blizu jasen, oster in razločen prav vsak detajl!

Nadalje je velika prednost notranjih LED zaslonov tudi vidni kot, ki je običajno precej bolj prepričljiv kot pri zunanjih zaslonih. Še posebej je ta lastnost pomembna v primeru, da nameravate zaslon namestiti v večje prostore oziroma ob prehodne poti, pravzaprav kamorkoli, kjer gledalci ne bodo ostali na enem določenem mestu. Če želite pritegniti pozornost celotnega občinstva, mora biti slika na zaslonu idealna pri pogledu z vseh smeri. Vidni kot je torej pomembna odlika dobrega notranjega LED zaslona.

Omeniti je treba še svetilnost, ki v zaprtih prostorih sicer redko predstavlja veliko težavo. Ker pa se pogosto izbirajo varčni zasloni z nižjo svetilnostjo, se lahko svetilnost pri nekaterih modelih izkaže za pomanjkljivost. Pri nas nudimo v najem notranje zaslone z višjo svetilnostjo, saj se bodo le ti dobro obnesli tudi v prostorih s slabšimi svetlobnimi razmerami!

Izdelava, montaža in uporaba

Sam najem notranjih zaslonov ne bo predstavljal nikakršne težave. Pomagamo vam namreč tudi pri izbiri opreme, tako da boste gotovo našli idealen izdelek za svoje želje in potrebe. A to še ni vse, saj ponujamo tudi spremljevalne storitve montaže notranjih zaslonov, nato pa poskrbimo še za zagon in namestitev zaslona ter pripravo za redno delovanje.

Najem manjših LED zaslonov, na primer računalniških zaslonov za poslovne konference in osebno dvostransko komunikacijo na raznih manjših dogodkih, ne predstavlja toliko težav, pravzaprav lahko sistem postavite tudi v lastni režiji. Čisto drugače je pri večjih notranjih zaslonih, pri katerih vam montažo in zagon opreme opravimo mi.

Stran uporablja piškotke za delovanje