Pohištvo

Brez primernega pohištva noben prostor ne bo izpolnil svoje vloge – to velja tako za domače stanovanjske prostore kot za poslovne, industrijske, trgovinske in druge prostore. Naj bo prostor še tako lepo urejen in okrašen, brez prave opreme nikakor ne bo uporaben! Prav tako lahko funkcionalnost prostora omejuje neustrezno pohištvo, ki moti dejavnosti v prostoru. Najboljša možnost je torej izbira vrhunskega pohištva, ki bo kot nalašč za vsak prostor, pri tem pa vam priskočimo na pomoč mi! S strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami znamo načrtovati, oblikovati in izdelati pohištvo za vse mogoče prostore, brez težav pa se lotimo tudi zahtevnejših projektov, celovitih postavitev ali izdelave posameznih pohištvenih elementov.

Nudimo pohištvo za vsak prostor

Vsak prostor potrebuje prilagojeno pohištvo. Že v stanovanju bo kuhinja zahtevala drugačno opremo kot spalnica, še bolj očitne so razlike v primerjavi s poslovnimi prostori, kjer je nujno pisarniško pohištvo, ali pa v primerjavi z industrijskimi in trgovinskimi prostori, ki zahtevajo pohištvo po meri.

Zavedamo se, da mora biti notranja oprema izdelana glede na točne zahteve posameznega prostora, zato vam ponujamo izdelavo pohištva po meri za vsak prostor. Če se zanimate za opremo domačih stanovanjskih prostorov, vas bomo navdušili predvsem s pohištvom za kuhinje in spalnice, sicer pa v ponudbi pohištva po meri seveda ponujamo tudi izdelavo opreme za druge prostore. S po meri izdelanim pohištvom v stanovanju pridobite zelo veliko – nenazadnje stanovanjske prostore uporabljate vsakodnevno skozi dolga leta, vsekakor bi bilo smiselno izdelavo notranje opreme zaupati izkušenim strokovnjakom!

Nič manj pomembna ni notranja oprema v drugih prostorih. Na delovnem mestu se pogosto najbolje obnese pisarniško pohištvo, gotovo pa tudi v takšnem okolju s svojo funkcionalnostjo izstopa pohištvo po meri. Tudi v poslovnih prostorih je to še kako koristno – omogoča učinkovito opravljanje dela, s tem pa hitro povrne začetno investicijo. Pripravili bomo optimalen komplet pohištva za vaš poslovni prostor, prednosti prilagojene notranje opreme pa se bodo že kaj kmalu pokazale v učinkovitosti in poslovnih uspehih.

Poseben izziv pogosto postavljajo industrijski prostori in druga zahtevnejša okolja. Notranja oprema mora biti v takšnih prostorih posebej vzdržljiva in odporna na mnoge grozeče dejavnike. Zato za industrijsko rabo večinoma izdelujemo pohištvo po meri iz obstojnih materialov, tudi iz kompozitov. Pohištvo samostojno načrtujemo, oblikujemo in izdelamo, tako da lahko zagotovimo optimalno kombinacijo željenih lastnosti. Za piko na i pa vam opremo tudi montiramo.

Izdelujemo komplete in posamezne elemente

Največji učinek dosežemo z izdelavo celotnega kompleta pohištva po meri. Tako bo notranja oprema do potankosti prilagojena svojemu okolju in podrejena vlogi, ki jo mora tam opravljati. Za večino naročnikov bo najboljša izbira komplet pohištva. Ta opcija je še posebej priporočljiva za tiste, ki opremljajo razstavne prostore, kioske, posamezne delovne prostore, sejemske postavitve in druge manjše kotičke.

Seveda pa je izdelava pohištva po meri izjemna priložnost tudi za tiste, ki se želijo opremiti s posameznimi prilagojenimi elementi. Specializirani smo predvsem za izdelavo stenskih elementov in opreme za razstaviščne prostore, zanesljivo pa bomo navdušili tudi tiste, ki nam v izdelavo zaupajo drugo pohištvo po meri – v vsakem primeru namreč v delo vložimo vse svoje spretnosti, znanje in izkušnje!

Vrste pohištva

Trgovinsko pohištvo

Industrijsko pohištvo

Kuhinjsko pohištvo

Stenski elementi

Kioski

Stran uporablja piškotke za delovanje