Table

Če želite oglaševati enostavno, poceni in učinkovito, se opremite s promocijsko tablo! Gre za enega najbolj priljubljenih promocijskih izdelkov, ki je za nameček še vsestransko uporaben in zelo prilagodljiv.

Da bo oglaševanje s promocijsko tablo kar se da učinkovito, boste morali najprej izbrati pravi izdelek, nato pa prilagoditi oglasno sporočilo in tablo namestiti na ustrezno lokacijo. Pri izbiri, oblikovanju in izdelavi reklamne table vam pomagamo s strokovnim svetovanjem in profesionalno izvedbo, ne samo pri glavnih opravilih, temveč tudi pri detajlih, ki v končni fazi odločajo o uspehu promocije na ta način. Ponujamo vam celovito storitev izvedbe promocije z oglasno tablo, seveda pa lahko priskočimo na pomoč tudi pri posameznih opravilih.

Izbira in oblikovanje reklamne table

Glede na namen in predvideno uporabo reklamne table se boste morali odločiti za pravi izdelek. V tej fazi je treba izbrati tudi med različnimi razpoložljivimi materiali – posebej priljubljene so ALU table, ki se odlično obnesejo v praktično vseh okoljih, nič manj učinkovite pa niso PVC table, ki prinašajo nekatere specifične prednosti.

Na ALU table prisegajo predvsem zahtevnejši naročniki, ki iščejo kakovosten, obstojen in učinkovit promocijski izdelek. ALU table priporočamo tistim, ki bodo oglaševali na prostem, saj mora biti v tem primeru material table pripravljen na potencialno škodljive vplive okolja. Takšne table so zelo vzdržljive in odporne na praktično vse vremenske grožnje, tudi močno izpostavljene ALU table bodo svojo nalogo brez težav opravljale skozi dolga leta.

PVC table imajo to prednost, da jih je enostavno izdelati in oblikovati, posledično pa so tudi zelo ugodne. Material je dostopen po nizki ceni, obdelava pa ni posebej zahtevna – kot nalašč torej za tise, ki si želijo pri oblikovanju svojega promocijskega materiala privoščiti nekaj več kreativnosti ali pa iščejo izdelavo večjega števila oglasnih tabel. PVC table se najbolje obnesejo v zaprtih prostorih, medtem ko na neposredni sončni svetlobi običajno niso dovolj obstojne. Za dodatno vzdržljivost jih pogosto pritrdimo na trdnejši medij.

Tako ALU kot PVC table lahko opremimo s privlačnimi promocijskimi ali informativnimi sporočili. Možnosti so pri oblikovanju motivov praktično neomejene, saj gre za tiskane ali izrezane nalepke, ki ne postavljajo posebnih omejitev glede barv, oblik, dimenzij in drugih pomembnih lastnosti promocijskega sporočila.

Izdelava reklamne table

V naši ponudbi reklamnih tabel boste gotovo našli idealno rešitev za svoje potrebe! Večinoma namreč izdelujemo promocijske table po naročilu, tako da lahko ugodimo vsaki stranki, seveda pa znamo pri izbiri dimenzij, oblik in materialov tudi svetovati in predstaviti najboljše opcije.

Ni treba, da se odločite za standardne dimenzije in oblike. Reklamne table dopuščajo popolno prilagodljivost teh lastnosti, kar hkrati pomeni, da lahko optimiziramo tudi učinek promocijske kampanje. Za vsak namen izdelamo idealno reklamno tablo, to pa običajno zahteva prilagoditve po meri. Tudi za vas bomo izdelali tablo, ki bo ponudila kar najboljše možne rezultate!

Seveda lahko izvedemo tudi zgolj izdelavo table, brez oblikovanja in drugih storitev – če imate že pripravljeno idejno zasnovo in grafiko, bomo projekt prevzeli v zaključku in po vaši viziji izdelali učinkovito tablo za kakršen koli namen.

Stran uporablja piškotke za delovanje