Tisk velikih formatov XXL

Velikost je pomembna! Pri promocijskem materialu je velikost sorazmerna s pričakovanim učinkom, kar potrjuje tudi praksa prikaza gigantskih oglasov na javnih površinah – vsi največji oglasni bloki so opremljeni s promocijskim gradivom zahtevnih oglaševalcev in običajno promovirajo priznane blagovne znamke. Ti oglaševalci vedo, da lahko od velikega oglasa pričakujejo tudi velik učinek!

Za kar najboljši učinek promocijske kampanje pa tudi vam ponujamo storitev tiska velikih formatov. Ni nujno, da gre pri tem za jumbo plakate in ostale velikanske oglase – v večjih formatih pripravljamo tudi druge tiskovine, ki sicer ne dosegajo takšnih dimenzij. Velikoformatni tisk bo kot nalašč za vse oglaševalce, ki se želijo opremiti z učinkovitim materialom za vizualno promocijo, tudi če gre za letake formata A3 ali plakate manjših dimenzij. V vsakem primeru je učinkovito velikoformatno tiskanje ključnega pomena za pripravo privlačnih in kakovostnih promocijskih izdelkov – zato boste v naši ponudbi gotovo prepoznali odločilne prednosti, ki jih boste želeli izkoristiti pri tiskanju svojega oglasnega gradiva.

Reklamni plakati in panoji

Najbolj prepoznaven izdelek velikoformatnega tiska so bržkone jumbo plakati, ki krasijo številne ugodne lokacije javnih površin in nekatere privatne kotičke, ki omogočajo tovrstno oglaševanje. Jumbo plakati navdušujejo predvsem s svojo velikostjo – že zaradi impresivnih dimenzij so zelo opazni, posledično pa tudi učinkoviti v svoji vlogi. Poleg tega lahko koristite še našo storitev idejnega načrtovanja in grafičnega oblikovanja oglasnih sporočil, s čimer bo jumbo plakat s kombinacijo vpadljive podobe in posrečenega oglasnega sporočila prinesel kar najboljši možen učinek in izvrsten izkoristek promocijske kampanje.

Enako velja za velike reklamne panoje, ki so pravzaprav omejeni le z dimenzijami površine, ki jo imate na voljo za prikaz promocijskega sredstva. Spet pride zelo do izraza tudi kakovost tiskanja – izbrati bo treba sposobnega izvajalca velikoformatnega tiska, ki bo s svojo opremo in strokovnim znanjem zmogel pripraviti dovršen oglasni pano. Velikoformatni tisk v naši ponudbi je primeren tudi za najzahtevnejše naročnike, saj pripravljamo promocijski material višje kakovosti, primeren tudi za predstavitev v večjih dimenzijah.

Druge velikoformatne tiskovine

Pri tiskanju v velikih formatih nismo omejeni le na ogromne jumbo plakate in reklamne panoje. Za vas lahko pripravimo še celo vrsto informativnih in promocijskih tiskovin, ki bi na papirju običajnega pisarniškega formata izpadle preveč natrpane. Dimenzije tiskanja so povsem prilagodljive in jih lahko določimo zelo natančno. Predvsem pa lahko na ta način izvedemo projekte za zahtevnejše stranke, ki imajo v mislih docela prilagojene promocijske tiskovine točno določenih dimenzij.

Običajni primeri velikoformatnih promocijskih tiskovin so plakati, ki jih je moč najti v vseh mogočih dimenzijah. Pogosto se v večjem formatu tiskajo tudi zloženke in letaki, so pa možnosti tu povsem odprte. Ni se treba omejevati na določene vrste tiskovin, temveč lahko kar sami posredujete svoje želje in potrebe, pripravili bomo promocijski material čisto po vašem naročilu!

Pomagali vam bomo tudi pri načrtovanju in oblikovanju oglasnega gradiva, da bodo razpoložljive možnosti velikoformatnega tiska popolnoma izkoriščene. Na ta način pripravimo zelo učinkovite promocijske izdelke, ki bodo kot nalašč za svoj namen. Od priročnih letakov do jumbo plakatov – s storitvijo velikoformatnega tiskanja lahko za vas izdelamo izjemno prepričljive promocijske tiskovine!

Stran uporablja piškotke za delovanje