Tiskarske storitve

Praktično vsaka uspešna promocijska kampanja vsaj v neki meri temelji na kakovostnih tiskanih promocijskih materialih. Nenazadnje takoj pomislimo na plakate, letake, table in podobna gradiva, ki so ključnega pomena za uspešno promocijo podjetja in ponudbe. Naša ponudba tiskarskih storitev je kot nalašč za tiste, ki se zavedajo odločilnega pomena kakovostnih tiskovin pri izvedbi visokoletečih promocijskih kampanj. Če pri oglaševanju ne želite sklepati kompromisov in se zadovoljiti z drobtinicami, vam bomo do uspeha pomagali z vrhunskimi tiskarskimi storitvami!

S široko ponudbo na področju tiskarskih storitev zanesljivo navdušimo še tako zahtevne naročnike. Ena izmed naših prednosti je prav v tem, da lahko pripravo oglasnega materiala izvedemo v celoti, od ideje do končnega izdelka, ne glede na to, za kakšno vrsto tiskanja pravzaprav gre. Z zmogljivo opremo in usposobljenim kadrom smo kos prav vsakemu izzivu, ki stoji na vaši poti do učinkovite promocije!

Tiskanje za zahtevnejše stranke

Vsak projekt tiskanja promocijskega gradiva je pomemben in ne dopušča napak. Še posebej pa to velja za zahtevnejše naloge, pri katerih se naročniki močno zanašajo na našo zanesljivost ter hitro izvedbo. Pri večjih projektih pridejo do izraza nekatere odlike, ki so nepogrešljive za uspešno poslovno sodelovanje na tem področju.

Za zahtevnejše stranke je posebej privlačna naša ponudba celovite izvedbe projekta priprave promocijskega materiala. To pomeni, da bomo prevzeli prav vsa opravila, od ideje in načrtovanja do izdelave promocijskih izdelkov. Pri tem zagotavljamo optimalno učinkovitost in odličen rezultat – nenazadnje lahko s popolnim nadzorom nad celotnim kreativnim in tehničnim procesom do potankosti prilagodimo vsak dejavnik, ki vpliva na končni uspeh promocijske kampanje.

Druga velika prednost celovite izvedbe projekta z naše strani je ta, da naročnike povsem razbremenimo. Večji projekti zahtevajo veliko skrbi in pozornosti, vse dejavnike pa je težko obdržati pod nadzorom, če se hkrati ukvarjate še z lastno dejavnostjo in drugimi opravki. Prepustite organizacijo promocije nam – poskrbimo za profesionalno pripravo tiskovin, od idejne zasnove in grafičnega oblikovanja do končne izvedbe.

Kos bomo prav vsaki nalogi!

V ponudbi imamo seveda tiskanje letakov, plakatov, zloženk in drugih običajnih promocijskih tiskovin. Pri teh se izkažemo s hitro in zanesljivo izvedbo, tudi v primeru večjih naklad, glede vseh želja in zahtev naročnikov pa smo povsem prilagodljivi.

Nadalje izdelujemo tudi večje reklamne tiskovine oziroma tiskamo še na druge promocijske izdelke. Veliko možnosti nam odpira tisk velikih formatov, s katerim lahko izdelamo jumbo plakate in večje reklamne panoje, tiskamo še na PVC bannerje, table, zastave in druge medije.

Pri izbiri medija za promocijsko kampanjo imate pri nas še več svobode – za vas lahko izdelamo svetlobne ali navadne reklamne table, nalepke za na steno ali za poslikavo vozila, tiskamo tudi na majice in druge tekstilne izdelke. V vsakem primeru bomo promocijski izdelek opremili s kakovostno natisnjenim motivom po želji naročnika, delo pa bo opravljeno hitro in učinkovito.

Poleg tiskanja v večjih formatih izdelujemo tudi manjše tiskovine – etikete, vizitke, nalepke in podobne zadeve. Omejitev praktično ni, zato lahko svojo kreativnost povsem sprostimo in na ta način dosežemo tudi optimalen učinek oglasne kampanje. Ta bo še posebej očiten, če nam pri izdelavi promocijskega materiala zaupate tudi idejno zasnovo in grafično oblikovanje!

Ponudba

Reklamni svetlobni napisi

Reklamni nesvetlobni napisi

PVC Bannerji

Tisk velikih formatov XXL

Tiskanje plakatov

Tiskanje letakov

Tiskanje transparentov

Tiskanje grafik

Poslikava vozila

Tiskanje na tekstil

Okvirji

Grafično oblikovanje

Stran uporablja piškotke za delovanje