Tiskanje grafik

Privlačne grafične podobe so vsekakor temeljna vsebina vsake vizualne promocijske kampanje. Hkrati ponujajo zelo bogato zbirko razpoložljivih izdelkov za učinkovito promocijo, prav tako pa so grafike prilagodljive in odpirajo pravzaprav neomejen nabor možnosti tistim, ki so pripravljeni v oblikovanje promocijskih vsebin vložiti nekaj več domišljije. Pomembno je predvsem to, da tiskanje grafik omogoča enostavno izdelavo zelo posrečenih promocijskih izdelkov, učinek oglaševanja pa bo bržkone kmalu sledil!

S kombinacijo prilagodljivosti in inovativnosti za vas izdelujemo čudovite promocijske izdelke z natisnjenimi motivi po naročilu. Ponujamo zelo širok izbor različnih možnosti, med katerimi bo vsak naročnik našel tisto, ki v dani situaciji zagotavlja najboljši učinek.

Vsestranske nalepke

Nalepke so med najbolj priljubljenimi promocijskimi sredstvi. So zelo enostavne za uporabo, lahko jih hitro razširimo med ciljno publiko, pa tudi dokaj učinkovite znajo biti, če jih seveda pravilno uporabimo. Za nameček so nalepke zelo poceni tudi v večjih nakladah, z oblikovanjem in izdelavo pa ni nikakršnih komplikacij. Iz kratkega pregleda ključnih prednosti promocijskih nalepk je jasno, da gre za zelo vsestransko promocijsko sredstvo, pisano na kožo širokemu krogu oglaševalcev.

V naši ponudbi tiskanja grafik boste našli možnost izdelave številnih izvedb promocijskih nalepk. Med osnovne seveda spadajo stenske nalepke, talne nalepke, nalepke za steklo in druge statične nalepke. Bolj inovativnim naročnikom pa bodo zelo po godu magnetne nalepke in 3D nalite nalepke, ki predstavljajo zanimivo novost na trgu promocijskih izdelkov.

Poleg tega, da so nalepke na voljo v različnih temeljnih izvedbah, lahko popolnoma prilagajamo tudi njihovo podobo. Tiskanje grafik na nalepke je povsem prilagodljivo, tako da so možnosti pri tem neomejene. Zagotavljamo vam kakovost in obstojnost natisa, lahko pa poskrbimo tudi za načrtovanje in grafično oblikovanje promocijskega sporočila.

Druge tiskovine

Etikete zasedajo posebno mesto med promocijskimi tiskovinami. Za nekatere naročnike so etikete naravnost nepogrešljive, saj ne skrbijo le za promocijo, temveč tudi za prikaz nujnih informacij na raznih izdelkih. Seveda pa se lahko etiket poslužimo tudi zgolj za dekoracijo ali za izrazito promocijo svojih izdelkov.

V posebno vrsto promocijskih tiskovin lahko uvrstimo tudi poslovne vizitke, ki primarno sicer niso namenjene neposrednemu oglaševanju. So pa dobre vizitke nujna oprema vsakega resnega poslovneža in podjetnika, pa tudi mnogih drugih oseb, ki morajo imeti vedno pri roki lično oblikovan listek s ključnimi podatki o svojem delu.

Naše prednosti pri tiskanju grafik

Zakaj za tiskanje grafik izbrati ravno naše storitve? Že zato, ker je pri pripravi promocijskih izdelkov vedno pametno izbrati zanesljivega in izkušenega izvajalca. Preverjena kakovost naših izdelkov dopolnjuje zagotovljeno zadovoljstvo s postopkom naročila, izdelave in dostave promocijskih materialov. Vsakemu posameznemu naročniku se posebej posvetimo, saj uspemo le tako povsem izpolniti vsako željo.

Bližnjico do prednosti naših storitev na področju tiskanja grafik pa nam do neke mere začrtajo tudi sami izdelki v naši ponudbi – nalepke, etikete, vizitke in druge sorodne tiskovine prepuščajo proste roke pri oblikovanju in tiskanju, kar pomeni, da lahko v celoti sprostimo kreativnost pri oblikovanju promocijskih sporočil. Ta prednost se bo takoj pokazala v inovativno oblikovanih izdelkih, ki bodo v morju drugih dolgočasnih promocijskih sredstev zanesljivo pritegnili pozornosti, v končni fazi pa bo glavni dokaz za odličnost naših storitev uspešna promocija s temi sredstvi!

Stran uporablja piškotke za delovanje