Stojala

Enostavno in poceni do poslovnega uspeha – to omogočajo promocijska stojala, ki sodijo med najbolj preprosta sredstva za pospeševanje prodaje, a vseeno v mnogih primerih zagotavljajo izjemen učinek! Vsekakor se splača prav vsakomur premisliti, ali ne bi bilo morda prav reklamno stojalo izvrstna popestritev poslovnega prostora, sejemskega razstavišča ali drugega okolja. Čisto možno je, da bo že tak enostaven dodatek opazno izboljšal prodajne rezultate in prinesel neverjeten izkoristek investicije!

Omeniti je treba še to, da promocijska stojala niso namenjena le neposredni promociji. Prav tako uporabna so za informiranje, na primer za usmerjanje udeležencev sejma ali drugih dogodkov, preko vsebine na stojalu pa lahko podajate še mnoge druge informacije. Prav zato je nakup stojala pametna naložba za vsakega podjetnika – vedno je moč najti kakšno posrečeno aplikacijo, ki bo navdušila z izjemnim učinkom! Stojalo gotovo ne bo ostalo neuporabljeno v skladišču, temveč bo učinkovito izboljšalo vtis, ki ga naredi dobro opremljen poslovni prostor na ciljno publiko.

Promocijska stojala za vsako situacijo

Prepričani smo, da boste v naši ponudbi promocijskih stojal našli idealen izdelek za svoje potrebe. Če popolnega stojala v pestri zbirki promocijskih izdelkov v naši ponudbi ne opazite, pa lahko pravo rešitev izdelamo po naročilu ali pa kak model stojala prilagodimo specifičnim zahtevam.

Med najbolj priljubljenimi stojali za prikaz plakatov so tako imenovana pingvin stojala, ki že ponujajo tiste glavne odlike, zaradi katerih mnogi oglaševalci prisegajo na reklamna stojala. Pingvin stojalo se ponaša z enostavno zasnovo in zelo preprosto uporabo, hkrati pa zagotavlja opazno predstavitev promocijske vsebine. Večinoma gre za minimalistična prenosna stojala, ki jih lahko uporabite v vsakem poslovnem okolju.

Če iščete prenosna stojala, ponujajo še boljšo možnost roll up stojala, ki lahko učinkovito pospravite in prenesete na drugo lokacijo. Roll up stojala imajo namreč poseben sistem, ki reklamni plakat navije na valjček, v času uporabe pa promocijsko vsebino enostavno odvijete.

Posebej priljubljena pa so še stojala za tiskovine. Ta si zaslužijo uvrstitve v ločeno kategorijo, jih pa moramo omeniti tudi med običajnimi stojali. Stojalo za prospekte je najboljša izbira za tiste, ki želijo svoji ciljni publiki na učinkovit način predstaviti promocijske tiskovine, včasih pa so takšna stojala večfunkcijska in lahko posredujejo tudi druga reklamna sporočila. Stojalo za prospekte vsekakor sodi med najbolj uporabne promocijske izdelke in bo našlo svoje mesto v praktično vsakem poslovnem okolju!

Promocijska stojala po meri

Za zahtevnejše oglaševalce pridejo seveda v poštev le promocijska stojala po meri. V to skupino se uvršča tudi posebna vrsta promocijskih stojal, to je pop up stena, ki promocijsko vsebino predstavlja na večji površini. Gre za stojalo večjih dimenzij, ki ustvari celotno steno, s tem pa je kot nalašč za uporabo na razstaviščih in sejemskih postavitvah, pa tudi pri raznih drugih promocijah. Pop up stena se izdela po željah naročnika, lahko je enodelna ali montažno sestavljena iz več stojal.

Tudi običajna reklamna stojala sicer izdelujemo po meri. Tako lahko svojim strankam povsem ustrežemo, v končni fazi pa zagotovimo odličen učinek promocijskih sredstev v praksi. Prilagoditi je možno praktično vse glavne lastnosti stojal, pa tudi mnoge podrobnosti, ki lahko pri uporabi stojala naredijo veliko razliko.

Stran uporablja piškotke za delovanje