Tiskanje

Če se spogledujete s promocijo svojega podjetja in ponudbe, potem je zanesljiv partner za tiskanje promocijskega materiala naravnost nepogrešljiv! Tiskanje omogoča izdelavo osnovnih in naprednih promocijskih izdelkov, pokriva pa zelo široko področje, ki odpira številne možnosti za učinkovito promocijo. Priložnost se splača izkoristiti – z zanesljivim poslovnim partnerjem na področju tiskanja boste uspešno dosegli širok krog svoje ciljne publike, kakovosten promocijski material pa bo hitro povrnil začetno investicijo z opaznimi prodajnimi rezultati in novimi poslovnimi uspehi!

Ponujamo vam celo vrsto tiskarskih storitev, s katerimi zmoremo za vsako promocijsko kampanjo izdelati popolno zbirko oglasnega materiala. Brez težav bomo izpolnili še tako specifične želje in potrebe, saj smo zahvaljujoč izvrstni opremi in dolgoletnim izkušnjam pri pripravi promocijskih izdelkov zelo prilagodljivi. Tiskamo v različnih tehnikah in na različne materiale, predvsem pa v vsakem primeru zagotavljamo odličen rezultat in uspešno izvedbo promocije.

Izkoristite neomejene možnosti tiskanja!

Tisk grafike na različne materiale odpira neomejene možnosti za učinkovito promocijo. Že običajen digitalni print je nadvse uporaben za pripravo raznih tiskovin, pa tudi za tiskanje nalepk, tabel, transparentov in podobnih izdelkov. Omogoča namreč povsem poljubno prilagajanje grafike, pri tiskanju pa zagotavlja optimalno natančnost in visoko kakovost. Digitalni print je vsestranska, skorajda univerzalna izbira pri promocijskem tiskanju. Oblikujemo in natisnemo lahko čudovite letake, plakate in reklamne table, nalepke za na steno, tudi nalepke za poslikavo vozil in podobne promocijske materiale.

Sitotisk omogoča cenovno ugodno tiskanje na različne materiale tudi v večjih nakladah. Pri pripravi večjih promocijskih projektov vam priporočamo prav to storitev, saj so stroški izjemno nizki, medtem ko so rezultati zelo prepričljivi. Sitotisk je edina smiselna izbira za tisk na majice, tehnika pa omogoča tisk grafike tudi na druge tekstilne izdelke in mnoge druge materiale – v vsakem primeru vam lahko zagotovimo ugodno ceno in hiter ter učinkovit tisk v večjih nakladah.

Z nami do osupljive sejemske postavitve!

Za vas opravljamo tiskarske storitve za pripravo promocijskih izdelkov, v ponudi pa imamo tudi izdelavo samih izdelkov in marketinških materialov po naročilu. Na ta način opremljamo poslovne prostore, razstavišča in druge lokacije s privlačnimi promocijskimi izdelki, ki zagotavljajo odličen učinek tovrstnega oglaševanja.

Med promocijskimi izdelki v naši ponudbi boste našli potiskane reklamne table, razne nosilce in stojala, okvirje, znake in displeje, pa tudi zastavice, vrečke, poslovna darila in podobne marketinške materiale. Vse izdelke prilagodimo vašim željam in potrebam, saj naše tiskarske storitve omogočijo enostaven in učinkovit tisk na te materiale.

S kombinacijo ponudbe tiskarskih storitev in promocijskih izdelkov lahko v celoti prevzamemo nalogo priprave in izdelave promocijskega materiala. Celovita ponudba pomeni hitro in zanesljivo realizacijo naročila, pa tudi popolno prilagodljivost in neprekosljivo ugodno ceno.

Grafično svetovanje in oblikovanje

Tisk grafike na promocijski izdelek je le končni korak v procesu načrtovanja, oblikovanja in izdelave promocijskega gradiva. Pomagamo vam tudi v prejšnjih fazah projekta, že pri načrtovanju promocijske kampanje in pri pripravi predvidenih vsebin, za vas pa lahko opravimo tudi grafično oblikovanje in pripravo motivov za tisk. Profesionalno oblikovane grafike bodo optimalno prilagojene za tehniko tiska in vrsto promocijskega izdelka, kot tudi za doseganje željenega namena promocije.

Storitve

Tiskarske storitve

Promocijski in marketinški materiali

Stran uporablja piškotke za delovanje