Razsvetljava

Ravno osvetlitev ima najpomembnejšo vlogo pri izvedbi raznih prireditev, predstavitev, promocij in drugih dogodkov. Ne zanemarite pomena kakovostne razsvetljave, da vas ne bo prav ta stala upeha – raje si zagotovite odlično osvetlitev v izvedbi izkušenih mojstrov! Nudimo vam najem razsvetljave, vključno s tem pa tudi pomoč pri načrtovanju in montaži celotnega sistema.

Učinkovita razsvetljava je ključnega pomena v različnih okoljih. Organizacija dogodkov in prireditev je le en primer, nič manj pa ni profesionalna osvetlitev nujna ob posebnih priložnostih v poslovnih prostorih, na razstaviščih, promocijskih pultih in drugih okoljih. V vsakem primeru vam nudimo najboljšo rešitev – najem razsvetljave prilagodimo vašim željam in potrebam, tako da bomo s skupnimi močmi našli rešitev, ki ponuja kar najboljši možen učinek!

Razsvetljava za prireditve

Posebno pozornost namenjamo razsvetljavi za prireditve, saj so prav na tem področju naše stranke najbolj zahtevne. Običajna stropna svetila v tem primeru seveda niso dovolj, pa tudi večina drugih razpoložljivih svetil ne pride v poštev – namesto tega ponudimo vrhunsko opremo za animirano lasersko in LED razsvetljavo!

Tovrstno osvetlitev pripravljamo predvsem za zabave, praznovanja in podobne družabne dogodke. Napredna oprema nam omogoča oblikovanje dinamičnih svetlobnih efektov, od koreografije laserskih žarkov do pisanja svetlobnih napisov in risanja motivov na stene, strop ali tla. Ti vizualni učinki so naravnost osupljivi in bodo v trenutku poživili vsako zabavo! Poleg tega dopuščajo veliko prilagodljivosti, torej jih je možno optimizirati za prav določeno priložnost – prepričljiv učinek lahko dosežemo s prikazom vnaprej pripravljenih besedil in podob.

Najem razsvetljave za prireditve je odlična opcija za tiste, ki želijo za ugodno ceno uživati v vrhunskih svetlobnih efektih in požeti veliko navdušenje udeležencev svojega dogodka!

Notranja razsvetljava

Z razsvetljavo opremljamo predvsem poslovne prostore. Največ pozornosti namenjamo prodajalnam in razstaviščem, saj je pravilno izkoriščena svetloba uporabno in učinkovito promocijsko sredstvo. Osvetlitev premišljeno načrtujemo in pozorno vgradimo – v notranjih prostorih je to večinoma LED razsvetljava, ki jo zagotavljajo različna stropna svetila, so pa možnosti praktično neomejene.

Načrtovanje razsvetljave ponujamo tudi tistim, ki opremljajo kakšne druge prostore ali postavitve. Veliko izkušenj imamo pri opremljanju sejemskih stojnic, kioskov in drugih promocijskih postavitev, odlično pa se znajdemo tudi pri drugih zahtevnih nalogah. V takšnih primerih pridejo pogosto prav vgradne LED luči in svetila, ki dopuščajo veliko svobode pri upravljanju osvetlitve.

Nudimo vam najem razsvetljave, pa tudi spremljevalne storitve načrtovanja in montaže celotnega sistema notranje osvetlitve.

Zunanja razsvetljava

Zunanja razsvetljava običajno služi osvetlitvi ulic, parkirišč, dvorišč in drugih uporabnih površin. V vsakem primeru mora biti razsvetljava učinkovita in zanesljiva, nenazadnje pa tudi varčna. Vse te odlike združujejo svetila v naši ponudbi. Tudi za zunanjo rabo je običajno najboljša izbira LED razsvetljava, ki je pisana na kožo predvsem varčnim uporabnikom, poleg prihranka pri porabi energije pa seveda prinaša še druge prednosti.

Tudi zunanja razsvetljava je pogosto kot nalašč za osvetlitev raznih dogodkov in dejavnosti, pri čemer je najem razsvetljave najbolj smiselna izbira – za ugodno ceno se lahko opremite s kakovostno razsvetljavo, ki bo brez težav razsvetlila vsak temačen kotiček zunanjih površin. Pri ponudbi najema razsvetljave smo zelo prilagodljivi, ponujamo vam idealno osvetlitev glede na vaše želje in potrebe!

Stran uporablja piškotke za delovanje