Označevalne table

Promocijska vloga izdelkov za pospeševanje prodaje je vsekakor pomembna, a označevalne table imajo pogosto še druge naloge, ki si zaslužijo dodatne pozornosti. V vsakem primeru pa so takšne table zelo uporabne in nadvse učinkovite v svoji vlogi – če so le premišljeno zasnovane in dobro izdelane. Da bodo table res kos svoji nalogi, jih zaupajte v izdelavo izkušenim strokovnjakom. Ponujamo vam popolno prilagodljivost pri načrtovanju in izdelavi označevalnih tabel, prav tako vam svetujemo in vas usmerjamo pri odločitvah, ki spremljajo naročilo takšnih tabel.

Ker gre za izdelek z nadvse raznolikimi nameni, je naša prilagodljivost pri oblikovanju in izdelavi označevalnih tabel še dodatna prednost. Za vas lahko izdelamo idealno tablo glede na vaše želje in potrebe, s skrbnim in premišljenim načrtovanjem in kakovostno izdelavo pa zagotavljamo dolgoročno zadovoljstvo s končnim izdelkom in njegovim učinkom!

Table s pravim namenom

Pri označevalnih tablah si ne smete privoščiti napak. Vsak tak izdelek ima točno določen namen, temu pa mora biti povsem podrejen. In prav od namena je odvisno, kakšna označevalna tabla se bo najbolje obnesla – ker takšne table izdelujemo po meri, se najde prava rešitev za vsak namen.

Označevalne table se pogosto uporabljajo v poslovnih prostorih, kjer lahko služijo tudi promociji. Sicer gre le redko za primarno sredstvo neposredne promocije, a tudi z ličnim in razločnim prikazom informacij o ponudbi bo promocijski učinek table očiten. Takšne table običajno služijo označevanju izdelkov in podajanju dodatnih informacij o ponudbi.

Poleg promocije seveda še mnoge druge situacije kličejo po uporabi označevalnih tabel. Te se večinoma uporabljajo za obveščanje in usmerjanje, tudi v teh vlogah pa jih najpogosteje srečamo v poslovnih prostorih. Pogosto je treba na ta način prikazati pomembne informacije, na primer označbe zasilnih izhodov, lahko pa gre le za označevanje posameznih pisarn, usmerjanje do recepcije ali kakšne podobne informacije. Enako učinkovite in še bolj vsestransko uporabne so zunanje označevalne table, ki pogosto služijo usmerjanju prometa.

Označevalne table po naročilu

Izdelali bomo idealne table za vaše potrebe. Na voljo imate namreč veliko izvedb, ki ponujajo nekoliko različno izkušnjo pri uporabi, predvsem pa pokrijejo celoten spekter želja in potreb. Nekatere table dopuščajo enostavno menjavo prikazanih informacij, pri drugih pa je sporočilo določeno pri izdelavi in se ga kasneje ne da spreminjati. Pogosto je možno table opremiti s poljubnimi motivi, morda celo z osvetlitvijo, v vsakem primeru pa izdelki ponujajo veliko mero prilagodljivosti.

Ker se označevalne table uporabljajo za vse mogoče namene, je naša prilagodljivost pri izdelavi takšnih tabel velika prednost za naročnika. Smo zelo fleksibilni in lahko opravimo še kaj več od same izdelave table – ponujamo vam tudi strokovno svetovanje in načrtovanje tabel, potem pa vsebino tabel še oblikujemo. Glede na namen označevalne table pripravimo najboljše sporočilo, na podlagi istih informacij predlagamo tudi najboljše možnosti glede izbire velikosti, oblike in izvedbe table. Na voljo so seveda različni materiali, pa tudi različni dodatki in posebne lastnosti. Za vas lahko izdelamo celo osvetljene table, odsevne table in druge prilagojene izdelke. Če je potrebno, zagotovimo skladnost tabel z veljavnimi pravilniki, tako da so označbe uporabne tudi za usmerjanje prometa in druge namene s posebnimi predpisi.

Stran uporablja piškotke za delovanje