Promocijski in marketinški materiali

Za neposredno promocijo ali le za marketinško spremljavo svoje dejavnosti boste potrebovali nekatere uporabne pripomočke in materiale, ki opravila na tem področju bistveno poenostavijo. Ni nujno, da gre za izrazito prodajno naravnano opremo, mnogi pripomočki so precej vsestranski in bodo dobrodošli na praktično vsakem delovnem mestu. Ker pa je ponudba tovrstnih promocijskih materialov nadvse pestra, se boste morali previdno odločiti za tiste izdelke, ki bodo res prinesli največji izkoristek investicije. Pri tem vam pomagamo mi – nudimo vam različne učinkovite promocijske in marketinške materiale, s katerimi boste skočili stopničko višje pri trženju svoje ponudbe!

Za namene trženja je možno dokaj uspešno uporabiti zelo raznovrstne pripomočke in materiale, tudi tiste, ki v izhodišču sploh niso bili namenjeni takšni uporabi. Najbolje pa se bodo seveda obnesli namenski promocijski izdelki, ki so prav tako na voljo v raznolikih izvedbah. Nekateri izdelki so čisto običajni in jih v poslovnem okolju pogosto srečujemo, medtem ko vam ponujamo tudi inovativne promocijske materiale, ki bodo zbudili pozornost širše množice ciljne publike.

Vsestranski promocijski materiali

Večinoma lahko promocijski materiali opravljajo več vlog, niso nujno namenjeni le neposrednemu trženju. To so vsestranski promocijski materiali, ki so dobrodošla pridobitev za vsako delovno mesto. V tem segmentu vam ponujamo na primer oglasne table, reklamna stojala, okvirje, znake in podobne izdelke. Takšne pripomočke bo znal vsak uporabnik učinkovito izkoristiti, bodisi za neposredno promocijo bodisi za drug namen v poslovnem okolju.

Seveda je možno vsestranske promocijske materiale prilagoditi specifičnim nalogam, lahko jih opremimo s tiskom ali z drugimi prilagoditvami. Nekateri promocijski materiali morajo biti pravzaprav že v izhodišču primerno oblikovani in potiskani, druge pa lahko za uporabo priredite po svoje. Nekateri izdelki omogočajo celo stalno preoblikovanje in so prav temu tudi namenjeni – to so denimo oglasne table in promocijski okvirji. Enostavno menjavanje promocijske vsebine je pri teh izdelkih velik plus!

Dodatna ponudba promocijskih materialov

Omenjeni vsestranski promocijski materiali že pokrivajo velik delež želja in potreb oglaševalcev in drugih poslovnih uporabnikov. Zahtevnejšim naročnikom pa nudimo še dodatno opremo, ki se bo lahko v svoji vlogi še bolje izkazala.

Posebej bi izpostavili predvsem manjše promocijske izdelke, ki niso toliko namenjeni učinkoviti neposredni promociji, temveč postavijo piko na i tržnemu vtisu poslovnega okolja, v katerem jih boste uporabili. To so recimo namizne zastavice, ki jih bi se lahko uvrščale že med dekorativne dodatke, a vsekakor pripomorejo tudi k uspešnejšemu trženju. Nadalje se v promocijski namen uporabljajo še materiali, ki spremljajo primarno ponudbo in izdelke – na primer darilne vrečke in drugi dodatki. Tudi ti izdelki morajo biti prilagojeni svoji nalogi, če želite doseči kar najboljši učinek. Jasno je, da bo posrečena darilna vrečka kupca veliko bolj navdušila kot dolgočasna plastična embalaža.

Za konec pa omenimo še skupino promocijskih materialov, ki je redno deležna velikega zanimanja, a vseeno le redko izstopa na tem področju. To so poslovna darila, ki so hkrati tudi učinkovito gradivo za promocijo podjetja in ponudbe. Poslovna darila so na voljo v vseh mogočih vrstah, izvedbah in oblikah, tudi v naši ponudbi boste našli celo vrsto privlačnih možnosti, ki bodo bržkone navdušile prejemnike!

Ponudba

Table

Nosilci za kataloge

Stojala

Darilne vrečke

Namizne zastavice

Klip klap okvirji

Označevalne table

Elektro fluorescentni znaki in displeji

Reklamni sistemi

Usmerjevalne table

Poslovna darila

Magnetno lebdeči displeji

Stran uporablja piškotke za delovanje