Led zasloni

Se pripravljate na organizacijo poslovnega srečanja, konference, seminarja ali kakšnega podobnega dogodka? Popestrite prireditev s kakovostno interaktivno video vsebino! Takšna predstavitev informacij je pogosto naravnost nujna, pa tudi če ni, je zelo dobrodošla. Res je, da bo nekaj dela z urejanjem celotnega sistema, a s končnim rezultatom boste med udeleženci dogodka poželi navdušenje, ki bo povrnilo celotno investicijo časa, truda in denarja.

Seveda pa lahko skrbi glede izbire, namestitve in uporabe LED zaslonov povsem odpravite, če se odločite za najem opreme! Nudimo vam vrhunske zaslone, ki bodo navdušili vsakega uporabnika. V pestri ponudbi boste našli prave zaslone za vsak dogodek, s spremljevalnimi storitvami pa vam olajšamo tudi načrtovanje in izvedbo interaktivnih predstavitev ter drugih dejavnosti, ki jih omogoča uporaba zaslonov.

Vrhunska oprema po ugodni ceni

Pri najemu LED zaslonov vam ponujamo zelo ugodne opcije izposoje vrhunskih naprav. Prav to je prednost najema v primerjavi z nakupom zaslonov – za nižjo ceno dobite boljšo opremo!

Pri nas lahko izberete za najem LCD TV 81", ki bo že s svojimi dimenzijami odprl neslutene možnosti pri organizaciji vašega dogodka. Velik LED zaslon ponuja priložnost za impresivno predstavitev, ki je z alternativami ne bi mogli učinkovito izpeljati. Nenazadnje ponuja najem LCD TV 81" površino z dvometrsko diagonalo, kar zadošča tudi za izvedbo video predstavitev za večjo množico ljudi, velik zaslon pa bo gotovo v prav vsakem okolju navdušil radovedneže. Če to ni dovolj, lahko sestavimo skorajda poljubno velik LED zaslon za zunanjo ali notranjo uporabo.

Pogosto pa velikost ni vse, zato ponujamo najem LED zaslonov tudi v manjših velikostih. Še posebej uporabna je ta opcija za tiste, ki načrtujejo interaktivne dejavnosti med udeleženci načrtovanega dogodka. To so lahko razna poslovna srečanja, lahko pa tak način komunikacije izkoristite tudi v promocijske namene v poslovnih prostorih. Potrebovali boste LED zaslon, ki omogoča individualizirano posredovanje vsebin, če zaslonu dodamo še preostalo računalniško opremo pa je možna dvosmerna komunikacija in izvedba mnogih drugih interaktivnih dejavnosti. Najem opreme je za takšne dogodke vsekakor smiselna možnost, saj za ugodno ceno ponuja idealno rešitev.

Ne glede na to, ali izberete za najem LCD TV 81" ali kakšen manjši zaslon, vam ponudimo le vrhunsko opremo, ki vas ne bo pustila na cedilu – nasprotno, udeleženci prireditve bodo navdušeni nad kakovostjo zaslonov in osupljivim izgledom posredovanih video vsebin!

LED zasloni za vsako priložnost

LED zasloni se odlično obnesejo v zelo raznolikih okoljih. Ena možnost so večje prireditve, pri katerih lahko izberete za najem LCD TV 81" oziroma večji zaslon za prikazovanje video predstavitve celi množici ljudi, lahko pa si izposodite več zaslonov in vzpostavite personalizirano interakcijo z udeleženci dogodka. Lahko celo sestavimo zaslone z večjo površino za prikazovanje vsebin celi množici ljudi, na primer na javnih mestih ali pri večjih prireditvah!

A takšne prireditve še zdaleč niso edina priložnost za uporabo LED zaslonov. Prav tako impresivne bodo video predstavitve na prestižnih zaslonih v drugih okoljih – s tovrstno promocijsko vsebino lahko dopolnite poslovne prostore, predvsem pa promocijske postavitve na terenu, na primer kioske, sejemske stojnice in podobne lokacije. LED zaslone lahko v takšnih okoljih uporabite le za predstavitev privlačnih promocijskih sporočil, lahko pa izkoristite možnost interaktivne komunikacije s svojimi strankami. Na ta način lahko pridobite neprecenljive povratne informacije o svoji ponudbi!

Da bi lahko izkoristili vse priložnosti, ki jih ponuja najem LED zaslonov, vam pomagamo po svojih najboljših močeh. Ne nudimo le same opreme, temveč tudi svetujemo pri izbiri in pomagamo pri namestitvi!

Stran uporablja piškotke za delovanje