Postavitev razstavnih prostorov

Z lastnim razstavnim prostorom se na sejmu predstavljate množici potencialnih poslovnih partnerjev in strank, zato je treba poskrbeti, da bo že prvi vtis navdušujoč in prepričljiv. Takšen učinek lahko dosežemo le s premišljeno načrtovanim in celovito opremljenim razstavnim prostorom– prav zato so naše storitve postavitve razstavnih prostorov namenjene razstavljavcem, ki ne iščejo bližnjic do rezultatov, temveč želijo dober učinek zagotoviti že v izhodišču svoje sejemske predstavitve. Strokovni sejemski inženiring dosega zastavljene cilje na vsakem koraku od načrtovanja razstavnega prostora do izdelave sejemske opreme in naposled do montaže stojnice ter izvedbe predstavitve.

Sejem na ključ

Najbolj zanesljiva pot do odličnega rezultata sejemske predstavitve je sejem na ključ – v tem primeruposkrbimo za prav vse, kar je potrebno za postavitev učinkovite sejemske stojnice in brezskrbno izvedbo predstavitve. Poskrbimo za celotno tehnično izvedbo nastopa, kar vključuje načrtovanje razstavnega prostora, izdelavo opreme in postavitev stojnice. Učinkovit sejemski inženiring v celoviti ponudbi zagotavlja najboljše možne rezultate, predvsem pa izvajalca nastopa razbremeni in mu pusti popolno brezskrbnost pri pripravi na dejansko predstavitev.

Prav to je največja vrednost, ki jo prinaša učinkovit sejemski inženiring. Za vsako podrobnost je odlično poskrbljeno, brezhibna tehnična izvedba pa zagotavlja optimalno podlago za sproščeno in uspešno izvedbo sejemske predstavitve. Vsekakor je smiselno postavitev razstavnih prostorov zaupati strokovnjakom, sami pa se lahko neobremenjeno pripravite na izvedbo predstavitve. V nasprotnem primeru bi morali sami v mislih stalno držati nepregleden spisek nujnih opravkov in skrbeti za ureditev teh in onih obveznosti pri načrtovanju, izdelavi in postavitvi sejemske opreme. Na ta način ne bi prihranili niti časa niti denarja, predvsem pa bi si nakopali stres in ogrozili uspešnost izvedbe sejemske predstavitve. Sejem na ključ je bistveno bolj elegantna možnost za tiste, ki se želijo osredotočiti na rezultate sejemskega nastopa.

Popolna prilagodljivost sejemskih prostorov

Brez težav prevzamemo postavitev takšnih in drugačnih razstavnih prostorov. Prilagodimo se vašim željam in potrebam, tako pa pripravimo idealno predstavitev za vsako situacijo. Sejemski inženiring postavlja različna načela za različne razstavne prostore – manjši sejemski prostori morajo biti na primer povsem dovršeni in optimalno izkoriščeni, pri večjih sejemskih prostorih imamo nekaj več svobode pri oblikovanju in več možnosti pri pritegovanju pozornosti ciljne skupine … Zahtevam razstavnega prostora podredimo oblikovanje in postavitev sejemske opreme, z upoštevanjem vseh detajlov pa kombinacija prinese najboljši možni učinek.

Postavitev razstavnih prostorov omogoča še druge prilagoditve. Ni nujno, da se posvečamo le celoviti ureditvi sejemske predstavitve, lahko se osredotočimo le na posamezne elemente, ki jih je mogoče optimizirati. Nudimo tudi izdelavo in postavitev sejemskih sten, posameznih napisov in drugih elementov, izdelujemo pa tudi sejemsko dekoracijo in podoben material za pritegovanje pozornosti in vzpostavitev dobrega prvega vtisa. Ker izdelujemo takšne materiale po naročilu, jih lahko popolnoma prilagodimo namenu – poskrbimo, da bodo kar najbolj pripomogli k doseganju ciljev in pričakovanih rezultatov sejemske predstavitve.

Tehnična izvedba razstav in sejmov

Sejemski inženiring ni omejen le na načrtovanje in izdelavo sejemske opreme, temveč se dotika tudi celotne tehnične izvedbe dogodka. Ta naloga nikakor ni zanemarljiva, saj je v ozadju uspešne sejemske predstavitve še cela vrsta opravkov, od montaže elementov sejemske opreme do ureditve električne napeljave, osvetlitve in podobnih sistemov. Na koncu pa ne smemo pozabiti še na demontažo sejma, pospravljanje in skladiščenje opreme. Najbolje bo, da vsa ta opravila namesto vas opravimo kar mi!

Mali sejemski prostori

Veliki sejemski prostori

Sejemske stene

Sejemski napisi

Sejemska dekoracija

Tehnični del

Stran uporablja piškotke za delovanje