Organizacija dogodkov

Če želite dogodek izpeljati brezhibno in povsem uspešno, ne bo šlo brez profesionalne pomoči. To velja za manjše in večje dogodke, saj imamo v vsakem primeru opravka s številnimi detajli, ki lahko hitro naredijo zelo veliko razliko. Prepustite skrb za takšna opravila strokovnjakom, sami pa se osredotočite na vsebino dogodka!

Aranžiranje prostora

Tako pri večjih kot pri manjših dogodkih je treba skrbno izbrati primeren prostor in hkrati tudi optimalno izkoristiti razpoložljivo površino. Organizacija prireditev mora upoštevati specifike dogodka, saj univerzalnih receptov na tem področju ni – ni nujno, da bo večji prostor bolj primeren od manjšega, prav tako ni vse v površini. Izbira prostora je pomemben korak, ki že v začetku terja veliko pozornosti.

Pri urejanju prostora pridejo v poštev scenografija, dekoracija, seveda tudi oprema in tehnična plat. Vsakršna organizacija dogodkov mora že pri urejanju prostora upoštevati te podatke, če želimo prireditev izpeljati brez zapletov in z najboljšim možnim učinkom. Za vsa ta opravila je pametno za pomoč prositi strokovnjake – v lastni režiji se hitro zgodijo napake in pomanjkljivosti, ki lahko pokvarijo celo prireditev. S celovito ponudbo in posameznimi storitvami organizacije dogodkov pa vam ponujamo izvrstno rešitev, s katero se izognete vsem tveganjem pri organizaciji prireditve, predvsem pa že pri aranžiranju prostora prevzamemo glavnino pomembnih stresnih opravil.

Tehnična izvedba dogodkov

Organizacija dogodkov zahteva veliko dela v ozadju. Seveda so ključnega pomena že montažna dela, aranžiranje prostora, dekoracija in ostalo, a za brezhibno izvedbo prireditve moramo marsikaj postoriti še v ozadju. Organizacija konference na primer zahteva dobro ozvočenje, morda tudi naprednejši komunikacijski sistem, verjetno boste potrebovali še projektor, računalnike, zaslone in drugo opremo. Že izbira vse opreme je lahko velik zalogaj, kaj šele, da bi morali sami poskrbeti za postavitev, namestitev in povezavo vseh komponent v sistemu.

Namesto vas tehnično izvedbo dogodka opravimo mi! Organizacija konference bo enostavna, predvsem pa brezhibno učinkovita in uspešna – vsa oprema bo delovala brez težav skozi celoten potek dogodka. Osredotočimo se predvsem na osvetlitev in ozvočenje, pogosto pa poskrbimo še za video projekcije ali prikaz vsebin na digitalnih zaslonih. V času izvedbe dogodka nadzorujemo delovanje naprav in povezav, po potrebi to tudi prilagodimo. Seveda v celoti sledimo željam in zahtevam izvajalca dogodka, lahko pa tudi v večji meri prevzamemo snovanje idej in realizacijo izvirnih zamisli.

Celovita organizacija dogodkov

Razumemo, da je treba pri organizaciji dogodkov poskrbeti za vsako podrobnost. Le s celovito ponudbo lahko povsem razbremenimo svoje stranke in pripravimo zaokroženo in popolnoma dovršeno prireditev, ki bo v ponos naročniku in veselje udeležencem. Poskrbimo za prostor, scenografijo, dekoracijo in opremo, nato pa tudi za izvedbo samega dogodka. Naposled pride čas za čiščenje, pospravljanje in odvoz opreme, kar prav tako opravimo namesto vas. Posvetimo se vsakemu detajlu, nudimo pa tudi dodatno ponudbo, na primer najem naprednejše opreme, urejanje ozvočenja in drugih sistemov, upravljanje osvetlitve …

Razsvetljava za dogodke

Dekoracija za dogodke

Ozvočenje

Led zasloni

Stran uporablja piškotke za delovanje