Tehnični del

Za sejemske postavitve tehnični del vsekakor predstavlja velik izziv, ki ga je bolje prepustiti strokovnjakom. Tehnična izvedba dogodka mora biti brezhibna, predvsem pa zanesljiva, da ne bo sejemska predstavitev odpovedala ravno v najpomembnejšem trenutku. Če upoštevamo, da gre pri tehnični podpori sejemski predstavitvi za razna zelo pomembna opravila, tega aspekta gotovo ne morete prepustiti naključju – nudimo vam celovito tehnično izvedbo sejma ali pa izvedbo posameznih tehničnih del, ki so ključnega pomena za uspešno predstavitev na sejmu ali učinkovito promocijo na razstavnem prostoru.

Poskrbimo za vsa tehnična dela

Izvedba sejemske predstavitve je velik zalogaj že sama po sebi, tudi če skrbi glede tehničnega dela povsem odmislimo. Ravno zato so naše storitve oblikovane tako, da našim strankam omogočijo brezskrbno in pozorno pripravo na sam dogodek ter naposled neobremenjeno izvedbo sejemske predstavitve. S celovito ponudbo tehnične priprave sejemske stojnice vas povsem razbremenimo. Ne bo vam treba skrbeti niti za najmanjše tehnične posege, temveč boste lahko svojo pozornost preusmerili v druga opravila, ki pripomorejo k izboljšanju učinka sejemske predstavitve.

Naša naloga je, da za vas oblikujemo, izdelamo in postavimo sejemsko stojnico. Za sejemske postavitve tehnični del sicer vključuje še veliko detajlov, ki jih prav tako v celoti opravimo za vas. Najbolj izrazita opravila sodijo med montažna dela, saj v tem sklopu najdemo tudi izdelavo, sestavljanje in postavitev sejemske opreme. Montažna dela spremenijo prazen razstavni prostor v privlačno sejemsko stojnico, nato pa omogočajo še prilagajanje postavitve, dodajanje novih elementov in druge posege.

Po tem, ko bo sama sejemska postavitev zrasla, bomo montažna dela začasno zaključili in se posvetili drugim opravkom. Zelo pomembna so elektro dela na sejmu, saj praktično vsaka dovršena sejemska stojnica potrebuje električno energijo – elektro dela na sejmu zagotavljajo brezhibno delovanje svetlobnih napisov, luči in druge osvetlitve ter morebitnih drugih dodatkov, morda imate predvideno celo video projekcijo ali prikazovanje vsebine na zaslonu. V vsakem primeru bo treba zagotoviti zanesljiv dotok električne energije, zato so elektro dela na sejmu ključni del naše ponudbe tehnične izvedbe sejemskih predstavitev.

Tehnična dela v ozadju brezhibne sejemske predstavitve

Poskrbimo za izdelavo in postavitev sejemske stojnice, a naše delo se s tem še ne konča. Tudi med izvedbo sejemske predstavitve skrbimo za brezhibno delovanje vse opreme, predvsem za zanesljivo delovanje osvetlitve in drugih električnih naprav, seveda pa tudi za varnost, zanesljivost in učinkovitost preostale sejemske opreme. To vam omogoča povsem sproščen in brezskrben nastop, kar bržkone vodi v dobre rezultate predstavitve.

Ne pozabimo pa še na pomembna opravila v zaključku sejemskega nastopa. Ko svoje delo z uspešno izvedeno sejemsko predstavitvijo že opravite, vam ponovno priskočimo na pomoč s hitro, učinkovito in celovito storitvijo pospravljanja in odvoza sejemske opreme. Po napornem sejmu se gotovo ne želite ukvarjati še s razstavljanjem in pospravljanjem opreme, zato za vas to opravimo mi. Učinkovita montažna dela izkoristimo tudi za razstavljanje opreme, poskrbimo pa še za odvoz in po potrebi za skladiščenje sejemske opreme. To bo vsekakor zelo dobrodošlo, če izvajate sejem v tujini ali kje daleč stran od lokacije svojega podjetja oziroma poslovnih prostorov. Sejemski dogodek bo s profesionalno tehnično izvedbo zagotovljeno uspešen!

Stran uporablja piškotke za delovanje