Okvirji

Preprost okvir se lahko izkaže za enega izmed ključnih promocijskih izdelkov. Vsekakor gre za vsestransko uporabne izdelke, ki jih je pametno imeti pri roki, če se lotevate kakršnekoli promocije. Okvirji namreč omogočajo lično in učinkovito predstavitev oglasnih sporočil, lahko pa jih uporabite še za mnoge druge namene.

Izkušeni oglaševalci že poznajo raznovrstne prednosti dobrega okvirja, tisti pa, ki se s takšnimi promocijskimi pripomočki srečujejo prvič, se bodo morda vprašali, kakšna je pravzaprav vloga tega izdelka pri oglaševanju. Na prvi pogled bi se morda zdelo, da okvir ne bo veliko pripomogel k uspešni promociji ali celo neposredni prodaji, a brez prepričljivega razloga bi bila priljubljenost takšnih okvirjev bistveno manjša. In vsekakor res obstaja razlog, zaradi katerega so promocijski okvirji stalnica v ponudbi prodajalcev promocijske opreme. Tudi v naši ponudbi boste našli privlačne promocijske okvirje in druge pripomočke za učinkovito predstavitev oglasnih tiskovin, saj gre za nepogrešljivo opremo vsakega resnega oglaševalca.

Univerzalni promocijski okvirji

Pri promocijski opremi običajno cenimo unikatnost in nismo naklonjeni rešitvam, ki se ponašajo z univerzalnostjo. Ker mora biti vsak promocijski izdelek prilagojen specifikam oglaševalne kampanje, se pojavijo skrbi, da univerzalni pripomočki žrtvujejo nekaj svoje učinkovitosti in morda tudi drugih odlik. A okvirji so izjema, ki jo je pametno izkoristiti.

Univerzalni promocijski okviri bodo našli svoje mesto v raznih prodajalnah, ki se z vizualno promocijo trudijo doseči nove stranke. Kako boste v takšnem okolju okvirje najbolje izkoristili? Najbolje bo izbrati vsestranski izložbeni okvir za prikaz oglasnega materiala v standardnih velikostih. Možnosti za prilagoditve bo kasneje dovolj, pri izbiri okvirja se lahko brezskrbno orientirate kar po tem, kateri okvir je najbolj vsestransko uporaben. Izložbeni okvir naj bo seveda ustrezen glede na okolje, v katerem ga nameravate uporabiti – predvsem je pomembna velikost, pa tudi vizualni vtis izdelka. Profil za okvir je običajno obarvan in morda tudi dodatno okrašen, v vsakem primeru pa ima vpliv na splošno podobo pripomočka.

Izložbeni okvir postavite na vidno mesto, denimo v izložbo. Predhodno seveda vanj vstavite promocijski material, verjetno plakat večjega formata, so pa na voljo tudi manjši okvirji za druga oglasna gradiva. Načini dodajanja plakatov in druge vsebine v okvir je odvisna od posameznega izdelka, a večinoma so to enostavni sistemi, ki omogočajo hitro in preprosto menjavo gradiva.

Lepo razstavljen plakat bo požel več pozornosti, nenazadnje lahko s premičnim okvirjem njegovo pozicijo tudi spreminjate in najdete lokacijo, ki ponuja najboljši izkoristek.

Promocijski okvirji po vaših željah

Nismo zgolj prodajalci promocijskih pripomočkov. Izdelujemo promocijske izdelke po meri, opravimo pa lahko tudi mnoge prilagoditve obstoječih izdelkov. Pri okvirjih sicer veliko možnosti (in potrebe) za drastične prilagoditve ni, nudi pa profil za okvir vseeno dobro priložnost za spremembo podobe okvira. Načeloma s takšnimi prilagoditvami ciljamo na to, da bo izdelek pritegnil še več pozornosti, možno pa je celo, da želimo okvir nekoliko prilagoditi zato, da bo prepustil pozornost svoji vsebini, ne pa da bo glavna atrakcija profil za okvir.

Če iščete izvrsten izložbeni okvir ali drug promocijski okvir, ste prišli na pravo mesto. Kot izdelovalci prilagojenih promocijskih izdelkov bomo gotovo uspeli najti ali izdelati popoln okvir za vašo promocijsko vsebino!

Stran uporablja piškotke za delovanje