Skladiščenje opreme

Brez primerne opreme ne bo mogoče izvesti sejemske predstavitve ali kakšne druge prireditve. Že najmanjša zamuda pri dostavi in postavitvi opreme lahko pomeni pravo katastrofo, čisto možno je celo, da bo treba dogodek kar odpovedati oziroma odpovedati svojo udeležbo, če nimate na voljo predvidene opreme. Na srečo vam ponujamo rešitev, ki takšno tveganje povsem izniči – skladiščenje opreme v bližini lokacije izvedbe dogodka!

Drugi razlog za izbiro naših storitev skladiščenja opreme pa je ta, da bo le primerno shranjena in zavarovana oprema sploh lahko zanesljivo opravila svoje delo. Z ustreznim skladiščenjem omogočamo ponovno uporabnost občutljive opreme, s tem pa tudi znižamo stroške sejemskih postavitev in organizacije drugih dogodkov.

Zaokrožena ponudba logističnih storitev

Skladiščenje sejemske opreme zaokrožuje našo ponudbo logističnih storitev, s katerimi učinkovito poskrbimo tudi za želje najbolj zahtevnih naročnikov. Skladišče v tujini oziroma v bližini odročnega razstavišča je velika prednost, ki jo bodo razstavljavci s pridom izkoristili, še posebej, če ob tem ponudimo tudi druge logistične storitve.

Skladiščenje običajno izvajamo v povezavi z dostavo oziroma odvozom opreme. Ponudimo vam lahko svoje skladišče, lahko pa opremo prepeljemo do druge lokacije za skladiščenje. Pomembno je seveda, da je skladišče priročno postavljeno v bližino prireditvenega prostora, saj imate v tem primeru svojo opremo vedno na dosegu roke. Hkrati si na ta način delo nekoliko olajšamo tudi sami – poleg skladiščenja enostavno opravimo še dostavo do razstavišča ter montažo na lokaciji, oboje pa je bistveno enostavneje, če imamo vso opremo shranjeno v bližnjem skladišču in pripravljeno za odvoz.

Prednosti skladiščenja sejemske opreme se izkažejo tudi takrat, ko je sejma že konec. Prav takrat namreč nastopi čas, da razstavišče pospravimo, opremo pa razstavimo in prepeljemo v skladišče. Po napornem dnevu izvajalec sejemske predstavitve bržkone ne bo vesel dodatnega dela, ki ga prinaša pospravljanje sejemske postavitve, zato so naše logistične storitve vključno s skladiščenjem oblikovane tako, da kar se da razbremenijo naročnika. Poskrbimo za prav vse, najprej za razstavljanje in nakladanje opreme, nato pa komplet prepeljemo in zložimo v skladišče, kjer lahko varno počaka na naslednjo priložnosti.

Zanesljivo skladiščenje prinaša še mnogo več

Morda bi si mislili, da je skladiščenje sejemske in druge opreme le vprašanje lokacije, a v resnici lahko z dobrim skladiščem dosežemo še veliko več. Splača se torej skladiščenje opreme zaupati strokovnjakom, ki bodo znali v celoti izkoristiti vse prednosti te storitve.

Sejemsko opremo se splača dobro zaščititi in primerno skladiščiti že zato, ker na ta način znižate stroške pri izvedbi sejemskih predstavitev. Pogosto so elementi sejemske opreme izdelani po naročilu ali pa vsaj prirejeni za konkreten namen, torej jih ne boste mogli enostavno zamenjati ali nadomestiti. Splača se jih bolje zavarovati, da jih boste lahko uporabili ponovno, ne pa da boste morali vedno znova investirati v izdelavo novih elementov sejemske opreme po meri.

Z zanesljivim skladiščenjem bo oprema vedno nared in pripravljena za uporabo. Postavitev sejma bo hitra in enostavna, enako velja za uporabo opreme pri organizaciji kakšnega dogodka. Izognili se boste tudi potrebi po zamudnem prevažanju na dolge razdalje, s tem med drugim drastično zmanjšate tveganja za poškodbe opreme, pa tudi za zamude in druge nevšečnosti, ki se rade pojavijo pri rokovanju s sejemsko opremo. Ne tvegajte, izberite zanesljivega poslovnega partnerja za organizacijo skladiščenja in drugih logističnih postopkov!

Stran uporablja piškotke za delovanje