Prevoz opreme

Prevoz sejemske opreme je za mnoge razstavljavce največja nevšečnost pri organizaciji sejemske predstavitve. Še posebej prevoz opreme po končani prireditvi se zdi povsem odveč, saj je predstavitev nenazadnje že zaključena in je tudi oprema že opravila svoje. Vseeno je treba poskrbeti za učinkovit prevoz sejemske opreme tako na prizorišče kot tudi z njega. Ker sami razstavljavci običajno nimajo možnosti transporta velike in težke opreme, poleg tega pa imajo pri pripravi sejma še obilo drugih skrbi, ponujamo celovite storitve prevoza opreme na lokacijo sejma ter odvoz opreme po zaključku prireditve.

Prevoz opreme in materiala za izvedbo sejma lahko povsem poenostavimo ter odpravimo prav vse skrbi in opravke, ki bi jih sicer imeli izvajalci sejemske predstavitve sami. Čeprav gre morda na prvi pogled za enostavne transporte, so prevozi sejemske opreme pogosto precej zahtevni in kompleksni – edina smiselna rešitev je profesionalna izvedba transporta, medtem ko alternative prinašajo različna tveganja in bistveno slabše rezultate.

Zanesljiv izvajalec transportnih storitev

Tudi, če je prevoz sejemske opreme povsem enostaven, mora imeti izvajalec nekatere ključne odlike, ki se izkažejo za pomembne pri organizaciji sejemskega dogodka. Predvsem pride do izraza zanesljivost, saj pri izvedbi sejemske predstavitve ničesar ne smete prepuščati naključju ali sreči – z izbiro zanesljivega prevoznika boste lahko povsem brez skrbi, oprema bo pravočasno prispela na pravo lokacijo.

Prevoz materiala oziroma opreme za sejemsko postavitev opravljamo po dogovoru z naročniki, ki običajno podajo točne napotke glede dostave tovora. Naša naloga je, da prevoz organiziramo in izvedemo kar se da učinkovito in povsem zanesljivo. Ključnega pomena je to, da je sejemska oprema pravočasno dostavljena na lokacijo izvedbe sejma – pri tem ne sklepamo nikakršnih kompromisov, zato se lahko povsem brez skrbi osredotočite na druga opravila pri organizaciji sejma, prevoz opreme pa zaupate nam!

Prilagodljivo, varno in ugodno

Zavedamo se, da sejemska oprema pri prevozu zahteva posebno skrb. Ne le, da bomo tovor na cilj dostavili pravočasno in zanesljivo, pri izvedbi prevozov smo tudi zelo prilagodljivi – upoštevamo želje in napotke svojih strank, ki morda pričakujejo opremo na lokaciji izvedbe dogodka že prej, ali pa imajo morebitne druge zahteve.

Prevoz materiala in opreme za sejemske postavitve opravimo varno in zanesljivo, s posebnim poudarkom na zaščiti občutljivejših elementov. Pazljivo prevažamo tudi luči, zvočnike in druge občutljive ter dragocene komponente celovite sejemske postavitve. Poskrbeli bomo, da še tako občutljiv tovor varno prispe na svoj cilj.

Vse te prednosti po ugodni ceni ponujamo vsem, ki cenijo zanesljivo profesionalno izvedbo tovornih prevozov. V končni fazi je pomembno, da oprema pravočasno in v brezhibnem stanju prispe na cilj, a to ni samoumevno kar pri vsakem ponudniku prevozov!

Drugi prevozi

Za prevoz opreme bomo poskrbeli tudi potem, ko bo prireditev zaključena. Prostor bo treba namreč pospraviti, opremo pa razstaviti in odpeljati. Nič manj pomembno ni, da tudi za odvoz sejemske opreme najamete zanesljivega strokovnjaka, čeprav ni več takšnega pritiska za pravočasno dostavo – gotovo se ne želite po napornem dnevu na razstavišču ukvarjati še z nevšečnostmi pri transportu opreme.

Prevoz materiala in opreme za sejemske postavitve dopolnimo še s spremljevalnimi storitvami, na primer z montažnimi deli, pa tudi s skladiščenjem in drugimi logističnimi opravili. Tako vas bomo povsem razbremenili in hkrati kar najbolje poskrbeli za vašo sejemsko opremo!

Stran uporablja piškotke za delovanje