Nosilci za kataloge

Letaki, katalogi, zloženke in druge informativne ter promocijske tiskovine so odlične za pospeševanje prodaje in informiranje potencialnih strank. A dobro se bodo izkazale le, če jih boste znali pravilno izkoristiti, predvsem pa izpostaviti in predstaviti svoji ciljni publiki. Seveda lahko promocijski material preprosto razstavite na mizi ali polici, a razmetane tiskovine ne bodo dosegle pričakovanega učinka. Veliko bolj smiselno bo, da se odločite za dodatno opremo, ki poenostavi učinkovito predstavitev promocijskih tiskovin. To so nosilci in stojala, ki jih najdete v naši ponudbi!

S pravo opremo bo promocija bistveno lažja, a tudi veliko bolj učinkovita. Jasno je, da so tiskovine, ki se ponujajo na ogled v elegantnih stojalih, veliko bolj privlačne za potencialne stranke. Škoda bi bilo žrtvovati učinkovitost promocijske kampanje le zato, ker tiskovin ne boste dopolnili še s pripadajočimi stojali – še posebej zato, ker so vam ti izdelki na voljo v zelo ugodni ponudbi, ki skriva pravo rešitev za vsakega oglaševalca!

Vsestranske prednosti nosilcev in stojal

Stojala za prospekte imajo mnogo prednosti, sploh če to rešitev primerjamo kar z razstavljanjem promocijskih tiskovin na mizi. Že to, da boste lahko prospekte, kataloge, letake, zloženke in druge tiskovine povsem enostavno namestili na ustrezno stojalo, je velik plus – ne bo treba razporejati materiala po mizi in ga pobirati s tal, temveč bo vseskozi razstavljen točno tam, kjer bo ponudil najboljši učinek.

Seveda ne moremo mimo izboljšanega učinka, ki ga ponujajo stojala reklamnim tiskovinam. Stojala za brošure k svoji vsebini pritegnejo bistveno več radovednežev, kot če bi bile te enostavno zložene na mizi ali polici. To velja že za čisto osnovne nosilce in stojala, da ne omenjamo nekaterih bolj dovršenih izdelkov s tega področja. Če že investirate v promocijo s tiskovinami, je pametno poskrbeti za optimalen izkoristek naložbe – prav to dosežemo z uporabo nosilcev in stojal.

Nosilce za kataloge in druge tiskovine odlikuje enostavna uporaba v vsakem okolju. Običajno takšni pripomočki omogočajo poljubno postavitev reklamnih letakov, s tem pa lahko promocijsko gradivo še bolj učinkovito približamo potencialnim strankam. Za nameček imajo tovrstna stojala tudi določeno estetsko vrednost – gotovo bo urejen sveženj prospektov na stojalu izgledal lepše od raztresenega kupa papirjev na mizi.

Osupljiva stojala po naročilu

Najbolj prepričljiva in učinkovita bodo promocijska stojala, ki jih za vas izdelamo po naročilu. Nudimo vam zelo dovršene izdelke, ki bodo navdušili vašo ciljno publiko in gotovo prepričali potencialne stranke v branje lično predstavljenih prospektov!

Izdelava stojal po naročilu nam namreč omogoča oblikovanje osupljivih izdelkov, ki bodo do potankosti prilagojeni svoji nalogi. Izbirate lahko med številnimi materiali in izvedbami – stojala za brošure, prospekte in druge tiskovine izdelujemo tudi iz lesa, seveda so med priljubljenimi materiali še pleksi steklo, barvna plastika in polirana kovina. Čudovito vizualno podobo in posebej privlačen vtis pa dosežemo tudi z različnimi izvedbami, ne le z izbiro materiala. Za vas lahko izdelamo stojala in nosilce v različnih oblikah in z različnimi kapacitetami, prilagodimo pa tudi druge lastnosti izdelka. Stojalo lahko opremimo z dodatki, na primer z LCD zaslonom za interaktivno predstavitev dodatnih promocijskih ali informativnih vsebin.

Stran uporablja piškotke za delovanje