Ozvočenje

Nismo le izposojevalci opreme. Pri organizaciji vaše prireditve prevzamemo vlogo poslovnega partnerja, ki je zadolžen za brezhibno izvedbo video projekcije. Če želite, lahko to nalogo prevzamemo v celoti in poskrbimo za popolno tehnično izvedbo dogodka, lahko pa smo po dogovoru zadolženi le za določena opravila.

Tudi, če nameravate celotno prireditev izpeljati sami in potrebujete le opremo, vam lahko pomagamo s strokovnim svetovanjem glede postavitve in uporabe opreme. Kar se da vam olajšamo tudi procedure pri izposoji, tako da bo celotna izkušnja kar se da pozitivna ter za vas povsem brezskrbna.

Trudimo se svojim strankam ponuditi le najboljše – najboljšo projekcijsko opremo ter najboljšo izkušnjo pri najemu. Izkoristite to priložnost in se tudi sami opremite z vrhunsko opremo za video projekcijo po ugodni ceni!

Ozvočenje za večje prireditve

Ozvočenje prireditev je že samo po sebi velik izziv, še bolj zahtevno pa je vzpostaviti zadovoljiv zvočni sistem za večje prireditve. Jasno je, da boste v tem primeru potrebovali zmogljivejšo opremo, verjetno tudi več zvočnikov in naprednejše naprave za nadzor in upravljanje zvočnega sistema. Takšno ozvočenje bi v lastni režiji zelo težko izdelali, bolje bo, da nalogo zaupate izkušenim strokovnjakom.

Profesionalno ozvočenje lahko pri večjih prireditvah naredi veliko razliko. Že to, da bo celoten dogodek vključno s tehničnim delom brezhibno izveden, je velik plus in razlog za zadovoljstvo, predvsem pa se bo pravi učinek pokazal v navdušenju udeležencev prireditve. Še posebej to velja za večje prireditve, pri katerih je prav ozvočenje v središču pozornosti – to so predvsem glasbeni koncerti, pri katerih je od kakovostnega ozvočenja seveda veliko odvisno.

Za ozvočenje prireditev s posebnimi zahtevami glede zvočnega sistema ponujamo v najem vrhunske profesionalne naprave, primerne tudi za izvedbo koncertov. Zavedamo se, da je dobro ozvočenje ključnega pomena, zato pri ponudbi teh naprav ne ubiramo bližnjic – za vas imamo v ponudbi le najboljšo zvočno opremo!

Profesionalna izvedba ozvočenja

Izposoja ozvočenja je le ena možnost, ki vam jo dajemo na razpolago. Za mnoge organizatorje bo to čisto dovolj, zahtevnejši interesenti pa bodo z zanimanjem povprašali še po dodatni ponudbi storitev s tega področja. Takšnim radovednežem predstavimo možnost profesionalne izvedbe ozvočenja prireditve, pravzaprav pa lahko ponudimo kar celovito tehnično izvedbo dogodka.

Tudi z vrhunsko izposojeno opremo je ozvočenje prireditve zahtevna naloga, ki od organizatorja še vedno terja veliko časa in truda. Da bi se zamudnim in zahtevnim opravkom pri oblikovanju zvočnega sistema izognili, se lahko poslužite naših celovitih storitev s področja tehnične izvedbe dogodkov. Vključno z najemom opreme v tem primeru dobite še strokovno postavitev ozvočenja, namestitev in vzpostavitev sistema, nato pa nadzor in upravljanje delovanja ozvočenja prireditve. Tako ne bo presenečenj in razočaranj – ozvočenje bo brezhibno in navdušujoče skozi celoten potek prireditve!

Poleg tega, da lahko izberete izposojo ozvočenja in celovito tehnično izvedbo dogodka, vam nudimo tudi vmesne možnosti. Morda potrebujete le kak strokovni nasvet, lahko pa za vas pripravimo tudi podroben načrt zvočnega sistema. Smo prilagodljivi in pripravljeni pomagati – zaupajte nam svoje želje in potrebe, mi pa bomo poskrbeli za vrhunsko ozvočenje vaše prireditve!

Stran uporablja piškotke za delovanje