Sejemski napisi

Že res, da bo kričeča sejemska postavitev tudi brez ene same črke pritegnila pozornost udeležencev sejma, a to bo le navidezni učinek brez pravih rezultatov. Veliko bolj prepričljiva bo stojnica, opremljena z ustreznimi promocijskimi napisi! Sejemski napisi vsekakor sodijo med ključne dejavnike uspeha sejemske predstavitve, v tej vlogi so pravzaprav tako nepogrešljivi, da jih imamo pogosto kar za samoumevne. In res si le stežka lahko predstavljamo stojnico, ki ne bi interesentov od blizu in daleč vabila z opaznim napisom. Če se tudi sami pripravljate na sejemsko predstavitev ali podoben promocijski dogodek, ne zanemarite pomena napisov, ki s raznolikimi odlikami bistveno nadgradijo tako izgled kot učinkovitost stojnice!

Več kot le napis

Ne gre zgolj za vsebino napisa, temveč tudi za predstavitev sporočila. Prav v tem oziru vam lahko ponudimo nekaj več – pripravljamo namreč sejemske napise na raznolikih medijih, ki jih lahko posrečeno vključimo v vsako predstavitev!

Sejemske napise izdelujemo v različnih izvedbah, saj vsaka postavitev zahteva prilagojeno rešitev za najboljši učinek. Predvsem je pomembno, da za predstavitev sporočila izberemo pravi medij – to so lahko posebej izdelane 3D črke, napisi na drugih promocijskih elementih, morda foto tapete ali pa kar stenske nalepke po naročilu. V vsakem primeru bomo napis do potankosti prilagodili namenu, s tem pa dosegli najboljši možni učinek sejemske postavitve.

Pri izdelavi sejemskih napisov smo povsem prilagodljivi, kar pomeni, da lahko v celoti izpolnimo želje in potrebe še tako zahtevnih naročnikov. Hkrati pa ponujamo svoje storitve tudi tistim, ki morda še nimajo točno oblikovane predstave o tem, kakšen napis bi se v dani situaciji najbolje obnesel – pomagamo že pri sami idejni zasnovi in načrtovanju sejemske postavitve, torej lahko prevzamemo izvedbo projekta od začetka do konca. Ker imajo napisi močno sporočilo in zelo pomembno vlogo pri promocijski predstavitvi, je izdelavo takšnih materialov seveda pametno zaupati strokovnjakom.

Vsestranski sejemski napisi

Opazni promocijski napisi so kot nalašč še za mnoge druge naročnike, ne le za podjetja, ki se pripravljajo na sejemsko predstavitev. Foto tapete se odlično izkažejo v raznolikih poslovnih in razstavnih prostorih, stenske nalepke po naročilu pa lahko seveda povsem prilagodimo vsaki situaciji. Napisi se lahko uporabljajo tudi za informiranje in celo za dekoracijo, tako pa pridejo prav v praktično vsakem okolju.

Posebej priljubljeni so zanimivo oblikovani tridimenzionalni napisi, svetlobni napisi, posrečene efekte pa lahko dosežemo še z graviranjem, izrezom in drugimi postopki obdelave materialov. Največ možnosti sicer ponuja tiskanje, ki je hitro, enostavno in cenovno ugodno, hkrati pa primerno za izdelavo napisov na različnih materialih, tudi na tekstilu, papirju, folijah … Naša prednost je predvsem v tem, da lahko s prilagodljivimi proizvodnimi procesi pripravimo dovršene napise, ki bodo kot nalašč za potrebe naročnika. Unikatna profesionalna izdelava sejemskih napisov zagotavlja najboljše rezultate ne glede na namen, saj se pozorno posvetimo ciljem sejemske postavitve oziroma druge aplikacije napisa. Naročnikom nudimo možnost poljubnega oblikovanja foto tapet in stenskih nalepk po naročilu, lahko pa tudi sami prevzamemo idejno zasnovo motivov in napisov ter projekt izvedemo v celoti od ideje do izdelave in postavitve.

Stran uporablja piškotke za delovanje