Poslikava vozila

Vozila so neprekosljivo promocijsko sredstvo, če jih znate kot take seveda optimalno izkoristiti. S pomočjo naših storitev s področja poslikave vozil boste svojega jeklenega konjička spremenili v potujočo reklamo, učinki tovrstne promocije pa bodo opazni in zelo impresivni.

Poslikava vozil dopušča veliko možnosti in popolno svobodo pri načrtovanju in izvedbi poslikave. Pomembno je, da je poslikava vozila smiselna in posrečena, v nasprotnem primeru lahko s tem naredite več škode kot koristi. Svobodna izbira pri ključnih lastnostih in detajlih avtomobilske poslikave odpira vrata tudi tistim, ki sicer nikoli ne bi pomislili na takšno obliko promocije, spričo preverjenih promocijskih uspehov pa ne morejo zanikati, da je učinek realen in koristen.

Izbira je vaša!

Opravljamo zelo raznolike poslikave vozil. Ena možnost je seveda poslikava celotne vidne površine karoserije vozila, druga priljubljena opcija pa je uporaba manjših nalepk, ki ne vplivajo toliko na splošno podobo avtomobila, so pa vseeno učinkovite za promocijo.

Tudi celovita poslikava vozil se običajno opravlja z nalepkami – to so avto nalepke večjih dimenzij, ki so tudi prilagojene določenemu modelu vozila in verjetno ne bodo primerne kar za vsak avto. Spet se izkaže izbira izvajalca storitve za izjemno pomembno – s strokovnim svetovanjem vam bomo znali pomagati pri izbiri najboljše rešitve za poslikavo avtomobila in uspešno promocijo na prometnih cestah.

Manjše nalepke v nekem oziru ponujajo še več svobode. Res je, da nimamo na voljo obsežne površine za oblikovanje promocijskih motivov in sporočil, lahko pa poljubno prilagajamo druge lastnosti nalepke. Čisto možno je, da se bodo manjše nalepke za avto bolje obnesle v konkretni situaciji kot poslikava celotnega vozila, saj jih lahko do potankosti prilagodimo za določeno nalogo. Skozi postopek načrtovanja, oblikovanja, izdelave in tiskanja nalepke ohranimo popoln nadzor nad izdelkom. Prilagodimo lahko velikost in obliko avto nalepke, lahko pa seveda posegamo tudi v motiv in sporočilo.

Izdelava in aplikacija grafike na avto

Poleg tega, da se dobro spoznamo na oblikovanje avtomobilskih nalepk, smo strokovnjaki tudi pri sami izdelavi takšnih nalepk, nato pa opravimo tudi aplikacijo grafike na avto. S tem ponujamo celovito storitev za tiste, ki bi radi čim hitreje in kar se da enostavno svoje vozilo opremili z učinkovitimi oglasnimi vsebinami.

Že pri izdelavi nalepk za avto se sicer srečamo z različnimi izzivi. Najprej je treba tako nalepko kot njeno vsebino dobro načrtovati, nato izdelek pripraviti na izdelavo. Določite osnovne lastnosti, ki jih kasneje ne bo moč spreminjati, v tej fazi pa je skrajni čas tudi za to, da se zatrdno odločite o tem, kako bo izgledal promocijski motiv na končanem izdelku. Na srečo ima domišljija pri vseh omenjenih odločitvah precej prosto pot, tako da lahko kar sami oblikujete privlačno avtomobilsko nalepko, lahko pa poleg izdelave avto nalepk kar nam zaupate tudi načrtovanje in oblikovanje nalepk.

Aplikacija grafike na avto je spet ločen postopek, ki ga je pametno opraviti profesionalno. Ne pozabite, da nameravate avtomobil kot promocijsko sredstvo uporabljati dlje časa in v različnih neugodnih okoljih. Kakovostna profesionalno izdelana nalepka se bo v takšni vlogi odlično obnesla, tudi na dolgi rok bo svojo nalogo opravljala brezhibno in brez težav.

Stran uporablja piškotke za delovanje