Stenski elementi

Stanovanjske kuhinje so vsekakor izredno pomembne in si zaslužijo popolne pozornosti, a nič manj pomembne niso profesionalne kuhinje v gostinskih obratih, ki jih je treba prav tako previdno opremiti s prilagojeno kuhinjsko opremo. V tem primeru je kuhinjsko pohištvo izpostavljeno še večjim izzivom, spet pa se za najboljšo rešitev izkaže izdelava pohištva po meri. Izpod rok izkušenih strokovnjakov si lahko obetate vrhunsko opremo za profesionalne kuhinje – zaupajte svoj projekt v izdelavo nam, in uživali boste v popolnem kompletu kakovostne in funkcionalne kuhinjske opreme!

Izdelava celotnih sten

Morda bi želeli izdelati celotne stene za poslovne prostore ali pa montažne stene za sejemske predstavitve in druge priložnosti. Stenski elementi omogočajo prav to, saj so na voljo tudi celotne stene, ki se enostavno montirajo na fiksne ali premične nosilce. Gre za izjemno elegantno rešitev za začasno postavitev sten, te pa se lahko dobro obnesejo tudi pri trajni uporabi na razstavišču ali v drugem ugodnem okolju.

Stene za sejemske postavitve, promocijske pulte, kioske in podobne strukture izdelujemo večinoma po naročilu, saj je vsak projekt te vrste do neke mere edinstven. Prav tako gre za različne namene in pogosto za zelo specifične cilje, katerim morajo biti kakopak prilagojene tudi stene. Odločitev za naše storitve je v takšnih primerih nadvse smiselna – stene namreč izdelujemo po meri, pri tem pa upoštevamo vse specifike okolja in namena, pa tudi osebne želje naročnika. Oblikujemo lahko prepričljive stene za razne postavitve, lahko pa s stenskimi elementi tudi dopolnimo obstoječe stene in na ta način dosežemo željeni učinek.

Posamezni stenski elementi

Če bi radi v popolnosti izkoristili obstoječe stene, bodo morda boljša izbira posamezni stenski elementi. Tudi te izdelujemo po naročilu, tako da je izbira na tem področju prav tako neomejena in popolnoma prilagojena specifičnim željam in potrebam.

Stene lahko dopolnimo z velikimi stenskimi elementi za zaščito ali preoblikovanje sten. To so recimo tudi fasadne obloge in podobni dodatki, večinoma pa gre za preoblikovanje vizualne podobe sten. Na tem področju je delo pogosto podobno kot pri izdelavi celotnih sten, pa tudi učinek je lahko prav tako impresiven – na ta način lahko dosežete zelo veliko, ne da bi morali v celoti izdelati nove stene.

Prav tako učinkoviti so manjši stenski elementi. Stene so kot nalašč za raznovrstno pohištvo, ki lahko povsem spremeni tako podobo kot uporabnost in namembnost prostora. Poslovne prostore pogosto opremljamo s policami in omarami, razni elementi za shranjevanje opreme so priljubljeni tudi v stanovanjskih prostorih. Po naročilu izdelujemo stenske elemente za vse potrebe – tudi takšne, ki jih sami ne morete v celoti oblikovati in načrtovati. Z veseljem bomo v celoti prevzeli projekt načrtovanja, oblikovanja in izdelave stenskega pohištva, vsak izdelek pa lahko povsem prilagodimo vašim željam in potrebam ter zagotovimo odličen končni učinek!

Stran uporablja piškotke za delovanje