Poslovna darila

V poslovnem svetu darila štejejo veliko! Kar neverjetno je, kakšno razliko lahko naredi drobna pozornost pri strankah in poslovnih partnerjih, a le, če izberete primerno personalizirano darilo. Vsekakor se je pametno posvetiti naročilu ustreznih poslovnih daril, sploh glede na to, da se lahko investicija povrne z ogromnimi obrestmi.

Za vas izdelujemo raznovrstna poslovna in promocijska darila. Glavni poudarek namenjamo personalizaciji izdelkov, saj izvajamo vse tehnike tiska na poslovna darila, nudimo tudi oblikovanje motivov in pomagamo pri izbiri izdelkov. Celovita storitev vam pomaga do popolnih daril, ki ne bodo ostala le v predalu prejemnikov, temveč bodo stranke in poslovne partnerje presenetila in navdušila!

Promocijska darila

Pri poslovanju se lahko poslužimo daril za različne namene, največ pa se uporabljajo prav promocijska darila, ki se jih običajno poklanja novim in obstoječim strankam. Pogosto so prav darila pomemben promocijski element pri predstavitvi nove ponudbe, lahko pa seveda z majhno pozornostjo zaokrožite prav vsako promocijsko ponudbo.

Med promocijskimi darili je ogromno izbire, posebej priljubljeni so drobni uporabni izdelki – razni pisarniški pripomočki, vžigalniki, USB ključki, obeski za ključe … To so cenovno dokaj ugodna darila, ki pa obljubljajo odličen učinek, saj gre za uporabne predmete, ki bodo prejemnikom v zadovoljstvo. Na voljo so seveda še nekateri večji izdelki, predvsem majice, dežniki, torbe in podobno.

Pri promocijskih darilih je izjemno pomembno, da jih opremite s simboli svojega podjetja oziroma ponudbe. Zato vam nudimo tudi tisk na kemike, vžigalnike, USB ključke in druga darila. V nekaterih primerih ponujajo ti izdelki idealno podlago za posredovanje promocijskih sporočil – tisk na USB ključke, pa tudi tisk na vžigalnike in druge izdelke, ki imajo dovolj obsežno površino, prepušča veliko svobode za oblikovanje privlačnega motiva. Pa tudi sicer je tisk na promocijska darila dobra priložnost za sproščanje kreativnosti!

Z uporabnim promocijskim darilom s posrečenim tiskom boste gotovo navdušili svoje potencialne, nove in obstoječe stranke! Za najboljši možen učinek promocijskih daril zaupajte oblikovanje teh izdelkov strokovnjakom – za vas bomo izvedli celoten projekt, od načrtovanja in oblikovanja do izdelave in tiska na promocijska darila. Končni izdelek bo nadvse prepričljiv, v zadovoljstvo tako vam kot prejemnikom!

Darila za poslovne partnerje

Tista prava poslovna darila pa so namenjena poslovnim partnerjem. Pri izbiri teh si ne smete privoščiti površnosti – v poštev pridejo le kakovostni personalizirani izdelki, ki postavijo piko na i kakovostnim poslovnim odnosom.

Včasih so še vedno uporabni drobni izdelki s potiskom, a le, če pri tem zagotovite zadovoljiv kakovostni standard. Zelo priljubljeni so prestižni pisarniški pripomočki in kompleti, seveda je treba k tem dodati še tisk na pisala oziroma druge izdelke te vrste. Morda pridejo kot dodatek v poštev tudi USB ključki, beležke in bloki, a le za redna obdarovanja vseh poslovnih partnerjev.

Ob posebnih priložnostih je vsekakor pametno izbrati bolj prestižna darila, še vedno pa ne smete pozabiti na personalizacijo. Pomembne poslovne dogovore lahko kronate z edinstvenim darilom, na primer z darilnim setom kakovostnega vina, v poštev pridejo tudi ure, razni dekorativni izdelki, poslovna oprema in še kaj. Tudi pri teh izdelkih vam lahko pomagamo do idealne izbire in posrečene personalizacije poslovnih daril!

Stran uporablja piškotke za delovanje