Tiskanje transparentov

Včasih je najbolj enostavna možnost tudi najbolj učinkovita. Če pri oglaševanju ne želite komplicirati, vam bo verjetno posebej po godu promocija s transparenti – ti omogočajo povsem enostavno posredovanje oglasnih sporočil, v tej vlogi pa so transparenti presenetljivo učinkoviti!

Z dobrim transparentom lahko dosežete impresivne promocijske rezultate. Kakovostni transparenti so nepogrešljivo orodje za praktično vsako podjetje, ki želi z vizualno promocijo doseči večji delež potencialnih strank – gotovo boste znali tudi vi s pridom izkoristiti pozornost ciljne publike, ki jo pritegne posrečeno oblikovan, kvalitetno izdelan in premišljeno nameščen reklamni transparent.

S svojimi storitvami vam na poti do učinkovitega oglaševanja s transparenti zelo pomagamo, saj vam nudimo celovito ponudbo oblikovanja in izdelave promocijskega materiala. Največ pozornosti namenjamo tiskanju transparentov, saj pride ta storitev v poštev tudi za tiste naročnike, ki že imajo pripravljeno idejno zasnovo in morda tudi celotno grafično podobo oglasnega sporočila. Na kakovostno cerado natisnemo reklamne napise, poljubne motive in druge grafike – pri tem smo povsem prilagodljivi, na ta način pa omogočamo optimalen izkoristek razpoložljive promocijske površine.

Naši transparenti izstopajo z višjo kakovostjo

Promocijski transparenti so običajno namenjeni oglaševanju na prostem, pogosto pa so reklamni napisi in druga sporočila na njih oblikovana tako, da so transparenti splošno uporabni za promocijo podjetja in ponudbe. To pomeni, da bo transparent ostal skozi dolga leta učinkovit promocijski pripomoček – a le, če bo izdelek kakovosten, vzdržljiv in odporen.

Tiskanje transparentov postavlja velik izziv. Treba je pripraviti izdelek, ki bo kos vsem mogočim vremenskim nevšečnostim in nepremagljivemu zobu časa. Natis, izpostavljen UV sevanju in drugim dejavnikom okolja, bo hitro zbledel, transparent pa se v vetru, dežju, snegu, toči in drugih razmerah lahko kaj kmalu raztrga ali drugače poškoduje. V neugodnem okolju se bo dobro obnesel le transparent višje kakovosti – z višjo kakovostjo materiala in natisa ter s prilagojenimi tehnikami tiska zagotovimo izjemno vzdržljivost transparentov in obstojnost promocijskega sporočila. Brez težav boste izdelek tudi skozi dolga leta uporabljali na prostem, ne da bi barve zbledele ali material razpadel. Investicija v kakovosten transparent se bo povrnila že z dolgo življenjsko dobo, nato pa še mnogokrat z izjemnim promocijskim učinkom in posledičnimi poslovnimi uspehi.

Prilagodljiva storitev za vse okuse

S prilagodljivo storitvijo tiskanja transparentov smo odlična izbira za vsakega naročnika. Vsakemu naročilu se bomo posvetili posebej, tako da je vsak transparent unikaten izdelek, do potankosti prilagojen svojemu namenu. Prilagajamo lahko različne lastnosti reklamnih transparentov. Ena takih lastnosti je površina, o kateri odločajo dimenzije transparenta. Velikoformatnemu tiskanju ne bodo povzročali težav niti veliki reklamni napisi in drugi obsežni motivi, tako da dimenzija transparenta skorajda niso omejene.

Nadalje pa imate veliko svobode pri oblikovanju samega promocijskega sporočila. Privlačni reklamni napisi so ključni dejavnik za uspeh promocijske kampanje – brez posrečenega promocijskega sporočila še tako velik in vpadljiv transparent ne bo mogel učinkovito izpolniti svoje naloge. Z velikoformatnim tiskanjem lahko na velik transparent natisnemo prav vse željene motive, s prilagodljivim in kakovostnim tiskanjem pa poskrbimo, da bodo reklamni napisi in druga sporočila optimalno prilagojena namenu transparenta.

Pri pripravi in oblikovanju vsebine promocijskega transparenta vam lahko priskočimo na pomoč s strokovnim svetovanjem in tudi s profesionalnim grafičnim oblikovanjem. Tako bo tiskanje transparenta le še pika na i celoviti izdelavi promocijskega izdelka, odličen učinek pa bo opazen kar takoj!

Stran uporablja piškotke za delovanje