Sejemske storitve

Sejmi predstavljajo odlično priložnost za sklepanje novih poslov in tkanje vezi z novimi poslovnimi partnerji in strankami. Ponudijo lahko odločilno pomoč za doseganje novih poslovnih uspehov, morda tudi ključno spodbudo pri vstopu ali širitvi na nov trg. Najboljši učinek pa bo moč doseči le, če svoj sejemski nastop dodobra izpopolnite. Za optimalne rezultate nudimo različne sejemske storitve, ki iz običajne sejemske predstavitve naredijo učinkovito prodajno orodje za doseganje zastavljenih ciljev. Ker je uspeh na sejmu odvisen od različnih dejavnikov, se posvetimo prav vsaki malenkosti in s tem zagotovimo celovito in zaokroženo predstavitev, ki bo navdušila ciljno publiko.

Celovita postavitev sejmov

Sejemska stojnica ima glavno nalogo pri pritegovanju pozornosti, privabljanju obiskovalcev in kasneje tudi pri posredovanju ponudbe in sklepanju poslov. Dober štant naredi razliko med uspešno in neuspešno predstavitvijo, med zadovoljstvom in razočaranjem. Na to je treba misliti že ob izdelavi sejemske opreme, nato pa na izgled in učinek stojnice vpliva tudi montaža sejmov, postavitev in oprema stojnic.

Sejemska oprema mora biti do potankosti prilagojena svojemu namenu, tako vizualno kot tudi funkcionalno. Svojemu namenu ne bo zadostila kar vsaka stojnica, v poštev pride le premišljeno oblikovana, skrbno izdelana in v celoti dovršena sejemska oprema. Tako pomembno opravilo je vsekakor pametno prepustiti strokovnjakom, ki pri oblikovanju sejemske predstavitve ne bodo sklepali kompromisov in iskali bližnjic. Ponujamo vam izdelavo dovršenih sejemskih stojnic, pa tudi posameznih elementov, na primer napisov, stenskih nalepk, tapet in dekoracije.

Nadalje pa je treba za uspeh sejemskega nastopa predstavitev tudi pravilno postaviti. Montaža sejmov je lahko velik izziv, pomisliti moramo še na prevoz opreme, pa tudi na logistiko v ozadjuskladiščenje opreme, montažo in demontažo sejmov ter druge opravke. Ker je že z izvedbo sejemskega nastopa veliko dela, je bolje organizacijo logistike zaupati zanesljivim strokovnjakom. Pri pripravi na predstavitev si gotovo ne morete privoščiti še skrbi glede opreme, v tem oziru vas naše storitve povsem razbremenijo in zagotovijo brezskrben in sproščen nastop, kateremu bo popolna zbirka sejemske opreme le še pika na i!

Spremljevalna ponudba sejemskih storitev

S spremljevalno ponudbo sejemskih storitev poskrbimo za to, da bo sejem potekal gladko in uspešno. Misliti je treba namreč še na mnoge detajle, ki v ozadju pripomorejo k brezskrbni in uspešni sejemski predstavitvi.

Poleg dela s samo sejemsko opremo, montažo in demontažo sejma ter drugimi tehničnimi opravili, med dodatnimi storitvami opravljamo še agencijska dela in storitve pri organizaciji dogodkov. Izjemnega pomena je na primer oblikovanje in postavitev razstavnega prostora, pri čemer nudimo tudi sejemski mock-up, izris in predogled razstavnega prostora, v celoti pa lahko poskrbimo tudi za vodenje projektov s tega področja.

Če želite sejemsko predstavitev izpeljati v lastni režiji, vam nudimo nekaj zelo priročnih opcij, ki bodo olajšale projekt priprave in izvedbe sejma. Ponujamo izposojo sejemske opreme in drugih uporabnih dodatkov, najem ozvočenja, izposojo LCD zaslonov in projektorjev, ureditev razsvetljave… Vse to so storitve, ki lahko posrečeno zaokrožijo sejemski nastop, tudi če ga želite pretežno izpeljati v lastni režiji.

Ne glede na to, ali potrebujete celovito organizacijo dogodkov in vodenje sejemskih projektov, ali pa se zanimate le za kakšne specifične storitve, bomo našli pravo rešitev zabrezskrben, učinkovit in uspešen sejemski nastop!

Storitve

Postavitev razstavnih prostorov

Organizacija dogodkov

Agencijsko delo

Stran uporablja piškotke za delovanje