Sejemske stene

Največ pozornosti boste na sejmu gotovo pritegnili z vpadljivo sejemsko steno – prav ta element postavitve namreč pokriva največjo površino in ponuja tudi največ možnosti za pripravo privlačne promocijske vsebine. To priložnost je pametno izkoristiti, saj lahko posrečena sejemska stena naredi opazno razliko med uspešno in neuspešno sejemsko predstavitvijo! Zelo uporabne pa so sejemske stene tudi v primeru, da za pozornost obiskovalcev ne tekmujete z drugimi razstavljavci, temveč želite s privlačno promocijsko opremo lično urediti lastne razstavne prostore.

Neomejena izbira sejemskih sten

Za učinkovito dopolnitev sejemske postavitve bo treba izbrati primerno sejemsko steno. Ponujamo vam kar nekaj možnosti, ki se dobro obnesejo v različnih situacijah – ni nujno, da bo najboljša izbira kar klasična sejemska stena, morda bo bolje steno sestaviti iz več panelov ali pa kar iz tekstila. Prostorna enodelna sejemska stena iz togega materiala je najenostavnejša in najcenejša rešitev, v mnogih primerih pa ponuja povsem zadovoljiv učinek.

Včasih se bistveno bolje odrežejo montažne sejemske stene, ki jih lahko poljubno prilagajamo specifičnim željam in potrebam naročnika, pravzaprav lahko na ta način tudi v zadnjem trenutku oziroma celo v teku same predstavitve učinkovito prilagodimo ambient. Izkoristiti znamo tudi možnosti, ki jih odpirajo tekstilne izvedbe, ki prav tako posrečeno dopolnjujejo sejemske postavitve.

Popolna svoboda pa se vam odpira predvsem pri oblikovanju sejemskih sten. Za dopolnitev sejemske postavitve boste seveda potrebovali skladno opremo, ki bo postavila piko na i zaokroženi vizualni podobi stojnice. Načrtujemo, oblikujemo in izdelujemo sejemske stene po vaših željah, tako da bo končni rezultat usklajen, dovršen in učinkovit sejemski štant. Pravzaprav so sejemske stene vključene tudi v naše storitve kompletne priprave sejemske postavitve, pri čemer zagotavljajo še boljši učinek.

Najbolj prepričljiv promocijski element

Morda bi si mislili, da sejemske stene ne potrebujete – nenazadnje lahko njeno vlogo učinkovito nadomestimo z oblikovanjem same stojnice ali z uporabi stojal in drugih promocijskih izdelkov. A prav nobena alternativa ne ponuja tako prepričljivega efekta! Sejemske stene nudijo obsežno površino, ki že na račun svojih dimenzij pritegne pozornost potencialnih strank. S tem pa se možnosti za optimalen izkoristek promocijskega elementa šele odpirajo – s premišljenim in atraktivnim oblikovanjem promocijske vsebine sejemske stene ne bo mogoče spregledati, vpadljiva površina pa bo pritegnila celo tiste, ki bodo k stojnici pristopili iz gole radovednosti.

Prostorna sejemska stena nam omogoča sprostitev vse kreativnosti in popolno optimizacijo končnega učinka. Na podlagi izvirne ideje oblikujemo, izdelamo in postavimo dovršeno promocijsko steno, ki bo postala velika pridobitev za kakršnokoli sejemsko postavitev, pravzaprav se bo odlično obnesla prav povsod, kjer bi želeli pritegniti pozornost mimoidočih. Sejemske stene lahko uporabite tudi za druge namene, na primer za informiranje in usmerjanje v lastnih razstavnih prostorih, čeprav se izrazita promocijska vrednost za največjo prednost seveda izkaže pri neposrednem trženju prejemnikom sporočila.

Možnosti, ki jih odpira premišljeno oblikovana in kakovostno izdelana sejemska stena, je pametno izkoristiti. Pri oblikovanju sejemske postavitve bo promocijska stena uporaben element za pritegovanje in usmerjanje potencialnih strank, če le zaupate delo strokovnjakom. Poskrbeli bomo za najboljši možen učinek sejemske stene, ob tem pa nudimo tudi storitev od a do ž – od oblikovanja do postavitve sejemske opreme!

Stran uporablja piškotke za delovanje