Sejemska dekoracija

Verjetno bi si pri sejemski predstavitvi želeli boljšega učinka, ne pa lepšega izgleda, kajne? Razumljivo – sejem je namreč idealna priložnost za promocijo, predstavitev ponudbe in pridobivanje novih strank ter poslovnih partnerjev. Vse moči se splača vložiti v optimalen izkoristek razpoložljivega časa in prostora, dekoracijo pa na ta račun pogosto kar nekoliko zanemarimo. To je napaka, ki ne vodi le v porazen izgled sejemske postavitve, temveč tudi v slabšo učinkovitost in nezadovoljive rezultate.

Sinergija estetike in funkcionalnosti

Dekoracija ne služi le lepemu izgledu sejemske postavitve. Vsekakor gre za dejavnik, ki je ključnega pomena tudi za uspeh promocije, čeprav o tem ne odloča neposredno. Gotovo lahko izpostavimo detajle, zaradi katerih je sejemska dekoracija morda celo pomembnejša od drugih elementov predstavitvene stojnice, pa tudi od nekaterih lastnosti same predstavitve.

Sejemska dekoracija ni le pika na i dovršeni sejemski postavitvi, temveč je en izmed njenih ključnih sestavnih delov. Ravno s privlačno vizualno podobo dosežemo pričakovan učinek predstavitve, pravzaprav si ravno z vizualnimi elementi najbolj pomagamo pri zbujanju interesa in pridobivanju obiska na sejemski stojnici. Z atraktivnim izgledom neposredno izboljšamo interes in obisk, posledično je lažje doseči tudi tiste glavne cilje, ki jih imamo pri izvedbi promocije.

Estetika in funkcionalnost gresta tudi pri sejemskih postavitvah z roko v roki, obe dimenziji moramo čim bolj izpopolniti, če želimo upati na zadovoljiv učinek sejemske predstavitve. Vsekakor pa sejemske dekoracije ne smete zanemariti, saj še tako dovršena predstavitev ne bo prinesla pričakovanega učinka, če razstavišče ne bo čudovito oblikovano in privlačno opremljeno.

Sejemska dekoracija po naročilu

Ker je od sejemske dekoracije v veliki meri odvisen uspeh same predstavitve, ponujamo svojim strankam celovito storitev na tem področju. Za izhodišče seveda vzamemo prepoznavne simbole, barve in podobe, upoštevamo pa tudi druge ideje. Idejno zasnovo dekoracije lahko na podlagi teh podatkov oblikujemo povsem samostojno, brez dodatnega dela na vaši strani pa poskrbimo tudi za realizacijo – izdelavo in postavitev sejemske dekoracije na pravo mesto.

Mnogim naročnikom je najbolj koristna storitev oblikovanja celovite sejemske dekoracije. Najlažje je celotno dekoracijo oblikovati v kompletu, saj bo tako končni izdelek zaokrožen, dovršen in brezhiben. Poleg tega lahko na ta način sledimo načelom podjetja, ki se s sejemsko postavitvijo predstavlja, izpostavimo odlike ponudbe in uvedemo še druge prilagoditve, ki ponujajo najboljši učinek v dani situaciji. Oblikujemo tako sejemske stojnice za krajše promocije kot razstavne prostore za daljše ali celo stalne predstavitve.

Seveda pa je sejemska dekoracija lahko zelo učinkovita tudi v primeru, da bi želeli obstoječo predstavitev dopolniti le s kakšnim posameznim dekorativnim elementom. Lahko bi na primer želeli sejemsko postavitev oplemenititi z aranžmajem cvetja ali balonov, morda pa potrebujete le kakšen posrečen reklamni pano, zastavo, nalepko ali kak drug dekorativni izdelek. V vsakem primeru smo povsem prilagodljivi in pripravljeni upoštevati želje naročnika, pripravili pa bomo kakovosten dekorativni element, ki se bo izvrstno izkazal v svoji vlogi!

Z izdelavo sejemske dekoracije po naročilu lahko priskočimo na pomoč razstavljavcem na sejmih, lahko pa poskrbimo tudi za oblikovanje razstavnih salonov, poslovnih prostorov, prireditvenih prizorišč in drugih lokacij, na katerih bo privlačna vizualna podoba ključnega pomena za pozitiven prvi vtis.

Stran uporablja piškotke za delovanje