Organizacija logistike na sejmiščih

Brez urejenih logističnih postopkov ne morete pričakovati uspešne izvedbe sejmov, prireditev in drugih dogodkov. Takšne priložnosti so velik organizacijski zalogaj, kar se posebej izkaže v primeru, da je treba poskrbeti za transport opreme. Veliki in težki predmeti zahtevajo posebej organiziran prevoz, enako velja za dragocene predmete in vse občutljivejše elemente opreme.

Poleg samega prevoza pa logistika od izvajalca zahteva še bistveno več – treba je poskrbeti še za skladiščenje, nakladanje in razkladanje ter seveda montažo in demontažo na lokaciji prireditve. Nekatere obveznosti se uvrščajo že med detajle, a zaradi tega niso nič manj pomembne.

V vsakem primeru je organizacija logistike zahtevna, a izredno pomembna naloga za vsakogar, ki se pripravlja na izvedbo sejemske predstavitve ali drugega dogodka, pri katerem je treba uporabiti razno opremo. Da se ne bi s številnimi logističnimi opravki in morebitnim zapleti soočali sami, bomo vse potrebno namesto vas opravili mi! Organiziramo logistiko pri izvedbi sejmov in drugih dogodkov, z učinkovito logistično mrežo pa se lahko na tem področju uspešno lotimo tudi večjih izzivov.

Logistika brez kompromisov

Pri organizaciji logistike in izvedbi prevozov smo zelo prilagodljivi, a ne sklepamo kompromisov pri tistih najbolj ključnih odlikah. Veliko bolj pomembno je, da je tovor pravi čas v celoti dostavljen na ciljno lokacijo, kot pa da recimo  prepeljemo vso opremo hkrati v kompletu. Postavljamo prioritete, ki tako nam kot vam zagotavljajo odlično izkušnjo pri izvedbi prevozov in spremljevalnih logističnih postopkov.

S svojimi logističnimi storitvami bomo življenje poenostavili predvsem tistim, ki se zanimajo za kompleksnejše prevoze in druge postopke, ki spadajo k temu. V takšnih primerih se splača imeti zanesljivega in izkušenega partnerja, ki bo znal optimalno izkoristiti obstoječo logistično mrežo in svoje storitve prilagoditi konkretni situaciji. Sodelujemo z razstavljavci, promotorji in drugimi podjetji, ki morajo za potrebo svojih predstavitev pogosto na daljše relacije prevažati obilico nerodne opreme. Z brezkompromisno učinkovitostjo se lotimo tudi zahtevnejših izzivov, kot je recimo transport sejemske opreme na oddaljeno lokacijo dogodka ali pa skladiščenje opreme v tujini.

Spremljevalni logistični postopki

Bodite pozorni, da organizacijo logistike zaupate le zanesljivim izvajalcem s celovito ponudbo. Nudimo vam še spremljevalne logistične postopke, ki dopolnijo sam transport opreme in ponudijo zares celovito rešitev za razne logistične izzive.

Organizacija logistike je lahko zelo zahtevna, če nismo dobro pripravljeni na mnoge dodatne zahteve takšnih projektov. Da ne bo prišlo do nevšečnosti, vam poleg samih prevozov nudimo še skladiščenje opreme, torej bo tovor vedno pravočasno na svojem cilju, nikoli pa se ne bo pretirano mudilo. Če oprema čaka v bližnjem skladišču, jo imate pravzaprav vedno na voljo, tudi v tujini ali na kakšnih odročnih lokacijah.

Poleg transporta in skladiščenja sejemske opreme in drugih tovorov poskrbimo še za učinkovito nakladanje in razkladanje, nadalje pa tudi za montažo in demontažo opreme na sami lokaciji. Brez skrbi nam lahko zaupate celotno organizacijo logistike, saj bomo poskrbeli za prav vsak detajl in  s celovito ponudbo zagotovili vaše optimalno zadovoljstvo ter najboljše možne rezultate. Predvsem pri zahtevnejših logističnih projektih, pri katerih si preprosto ne morete privoščiti napak, se bo usposobljen in izkušen logistični partner izkazal za nepogrešljivega!

Stran uporablja piškotke za delovanje