Magnetno lebdeči displeji

Za ultimativno predstavitev svojih izdelkov se poslužite promocijskih sredstev, ob katerih bodo vaše stranke ostale brez besed. Med najbolj prepričljivimi načini predstavitve novosti v ponudbi so gotovo magnetno lebdeči displeji, ki prinašajo nekaj novega, atraktivnega in zelo učinkovitega! Promocija na ta način je gotovo prava izbira za vse, ki se ne bojijo narediti koraka dlje v svojem poslovanju – pripravite se na navdušenje in drastičen skok v interesu svoje ciljne publike!

Da bi lahko v popolnosti izkoristili potencial, ki ga pri promociji ponuja sodobna tehnologija, vam v svoji ponudbi predstavljamo magnetno lebdeče displeje, s katerimi boste naravnost navdušili prav vsakega obiskovalca svojega poslovnega prostora oziroma promocijske stojnice. S strokovnim svetovanjem in natančno izdelavo lahko za vas pripravimo idealno promocijsko sredstvo, ki bo takoj povrnilo začetno investicijo in vodilo v presenetljiv poslovni uspeh!

Zaupajte promocijo čarovniji

Zakaj so magnetno lebdeči displeji tako učinkoviti pri promociji izdelkov? Bržkone se gre v največji meri zahvaliti navdušujočemu mehanizmu magnetne levitacije. Izdelki bodo elegantno lebdeli v zraku, obkroženi le s privlačnim okvirom promocijskega sredstva! Končni efekt izgleda kot čarovnija, od katere mimoidoči preprosto ne bodo mogli odvrniti oči, to pa je seveda glavni namen tovrstne promocije.

Omenjeni čarovniji lahko brezskrbno zaupate promocijo najrazličnejših izdelkov. Najbolj posrečen bo efekt lebdenja pri manjših prestižnih artiklih, kakršni so na primer mobilni telefoni, bo pa tak način prezentacije ustvaril prestižen vtis tudi pri mnogih povsem vsakdanjih izdelkih. Magnetno lebdeči displeji se na primer dobro izkažejo pri predstavitvi izdelkov v steklenicah in pločevinkah, a tudi to še zdaleč ni vse, saj so možnosti pri lebdeči promociji manjših predmetov praktično neomejene.

Za še dodaten vau faktor poskrbi spretno oblikovanje magnetnega displeja. Ni treba, da okvir postavite na mizo in s tem na ogled celotni publiki – promocijsko sredstvo se lahko elegantno skrije v pohištvo ali druge elemente, s tem pa je učinek čarovnije še prepričljivejši. Lebdeči predmeti brez vsakršne podpore bodo presenetili še tako skeptično občinstvo, radovednost pa bo vodila v interes in seveda nakup!

Zaupajte čarovnijo nam

Seveda se s postavljanjem čarobnega displeja ne boste ukvarjali sami. Za to namesto vas poskrbimo mi – v ponudbi imamo celovito izvedbo promocije z magnetno lebdečim displejem, kar vključuje tudi oblikovanje in montažo izdelka.

Učinek magnetno lebdečih displejev je nadvse impresiven, a v resnici je za to zaslužna precej enostavna tehnologija, ki je ni težko spraviti v eleganten okvir in opremiti z dodatno promocijsko vsebino. Takšni displeji so do neke mere prilagodljivi, tako da lahko izberete poljubne oblike, velikosti in barve, nekaj svobode pa nudijo še možnosti vgradnje v druge elemente. Skupaj bomo pripravili idealen displej glede na vaše želje in zahteve predvidene promocijske kampanje.

Magnetno lebdeče displeje opremimo še z LED osvetlitvijo za dodaten efekt, okvir pa lahko prikazuje še druga promocijska sporočila. V vsakem primeru bo tak displej zelo posrečen dodatek kakršnikoli promociji, tako v poslovnih prostorih kot na stojnicah, sejemskih postavitvah in drugod na terenu. Displej zahteva le nekaj prostora in povezavo z električnim omrežjem, z izpolnitvijo teh osnovnih pogojev pa boste dobili izjemno privlačno promocijsko sredstvo in seveda ogromno pozornosti s strani vaše ciljne publike!

Stran uporablja piškotke za delovanje