Tiskanje na tekstil

Tiskanje na tekstil oglaševalcem odpira široko paleto možnosti, le izbrati je treba tisto, ki bo ponudila najboljši učinek. Poleg tega je treba seveda izbrati tudi izvajalca, ki bo promocijske izdelke pripravil – izbiro vam bomo olajšali s predstavitvijo naše ponudbe, ki bo na področju tiskanja na tekstil gotovo izjemno privlačna za spekter različnih naročnikov.

Glavna odlika tiskanja na tekstil je ta, da lahko na ta način oblikujemo uporabne promocijske izdelke, ki bodo pri vsakdanji uporabi svojo nalogo promocije opravljali znova in znova skozi dolga leta. Veliko pozornosti je treba torej nameniti že izbiri pravega izdelka, saj ni vsak tekstil primeren za oblikovanje v promocijski izdelek, čeprav tisk na tekstil seveda omogoča prenos promocijskega motiva tudi na neuporabno krpo.

Široka paleta možnosti

Tisk na tekstil je idealna storitev za tiste, ki radi preizkušajo različne opcije, medtem ko verjetno ne bo povsem po godu tistim, ki se težko odločijo za eno možnost v bogati ponudbi. Prav vsi oglaševalci pa bodo imeli pri izbiri tekstilnih promocijskih izdelkov odlično priložnost za investicijo, ki se bo močno obrestovala.

Najbolj očitna aplikacija tiskanja na tekstil je tisk majic, a to še zdaleč ni vse, kar lahko opravimo s preslikavo motivov na tekstilni material. Zahvaljujoč strokovnemu znanju in zmogljivi opremi lahko ponudimo še celo vrsto privlačnih izdelkov s posrečenim potiskom. Ob majicah bo moč potiskati še druga oblačila in dodatke, na primer kape, dežnike in torbe. Od praktičnih in uporabnih predmetov nadaljujemo proti bolj abstraktnim – tiskamo denimo tudi na slike, pri čemer se odlično izkaže tisk na platno. Slike na platnu so lahko izvrstna izbira za posrečeno promocijo, seveda pa tudi natisnjene slike prinašajo določeno estetsko vrednost. Za konec omenimo še druge priljubljene tekstilne izdelke – zastave, obeske in predpasnike.

Naša prednost je v kakovosti

Pri tiskanju na tekstil je že kakovost materiala izredno pomembna, nadalje pa seveda ne smemo zanemariti kakovosti tiska. Pri nas pri kakovosti ne sklepamo kompromisov, še posebej ne pri tiskanju na tekstil, ki nam omogoča izdelavo promocijskih izdelkov vrhunske kakovosti.

Za najboljše rezultate pri tiskanju na tekstil uporabljamo sublimacijski tisk. Gre za tehniko neposrednega barvanja materiala s trdnimi sredstvi, ki v procesu sublimacije učinkovito obarvajo tekstil. Za razliko od drugih tehnik sublimacijski tisk ne pomeni nanosa barve na tekstilno površino, temveč vlakna neposredno obarva. Kakovost takšnega tiska je vrhunska, obstojnost motiva pa je omejena le z življenjsko dobo samega tekstilnega izdelka.

Seveda izvajamo tisk na tekstil tudi z drugimi tehnikami, ki v določenih situacijah izstopajo s specifičnimi odlikami. Za večje naklade se poslužujemo sitotiska, ki je v takšnih primerih neprekosljivo ugoden in zelo zanesljiv, za pripravo posameznih izdelkov z natisom visoke kakovosti pa pride prav tudi digitalni print, ki ponuja čudovite barve in visoko ločljivost.

Ne glede na to, ali se odločite za izdelavo promocijske majice ali dekorativne slike na platnu ali pa kakšnega drugega izdelka, bo naša ponudba tiska na tekstil v celoti odgovorila na vse vaše želje. Zahvaljujoč široki izbiri raznoraznih izdelkov, različnim opcijam tehnike tiska in vsestranskim zmogljivostim tiskalnih naprav, svojim strankam ponujamo popolno prilagodljivost in maksimalno kreativnost pri izvedbi projektov promocijskega tiskanja na tekstil!

Stran uporablja piškotke za delovanje