Agencijsko delo

Uspeh sejemske predstavitve ni odvisen od naključja ali od sreče – če izvedbo sejma zaupate strokovnjakom, bo učinek bistveno boljši, zagotovljene koristi pa vsekakor odtehtajo minimalne stroške, ki jih zahteva profesionalna postavitev sejmov. Tisti, ki želijo brez kompromisa doseči kar najboljše rezultate sejemske predstavitve, bodo strokovnjakom predali popoln nadzor nad načrtovanjem, izdelavo, postavitvijo in izvedbo sejma, pri tem pa pridejo v poštev še nekatere dodatne storitve, ki celotno izkušnjo za naročnika maksimalno poenostavijo.

V sklopu agencijskega dela ponujamo celovit sejemski inženiring za tiste, ki bi radi samozavestno nastopili z dovršeno in kakovostno predstavitvijo. Storitev je pisana na kožo tistim, ki se nočejo obremenjevati z raznimi drobnimi opravki pri pripravi sejma, temveč se želijo osredotočiti na vsebino predstavitve, druge obveznosti pa prepustiti strokovnjakom. V takšnem primeru bo optimalna kombinacija strokovne izvedbe in pristne vsebine pravi recept za uspeh, predvsem pa za sproščeno in brezskrbno pripravo na sam nastop.

Celovit sejemski inženiring

Z bogatimi izkušnjami in strokovno usposobljenim kadrom priskočimo na pomoč že v prvi fazi načrtovanja sejemske postavitve. Pravzaprav lahko prevzamemo vodenje celotnega projekta na tem področju, pri tem pa opravimo vse potrebno za uspešno predstavitev – od idejne zasnove do izdelave in postavitve sejma. Celovit sejemski inženiring vam omogoča učinkovito predstavitev ponudbe široki ciljni publiki in potencialnim poslovnim partnerjem, ne da bi morali v pripravo sejemske postavitve vložiti svoj čas in trud.

Vodenje projekta izvedbe sejemske predstavitve že v izhodišču vključuje koristne dodatne storitve, ki omogočajo prilagoditev nastopa za najboljši končni rezultat. Pozorno se posvetimo načrtovanju in aranžiranju prostora, pripravimo grafični načrt in izris sejemske postavitve, nato nadaljujemo z opravili, povezanimi z izdelavo same stojnice. Montažna dela za postavitev sejmov opravljamo na lokaciji, pri tem seveda uredimo tudi vse potrebne logistične korake. Enako velja za demontažo, pospravljanje in odvoz sejemske opreme – za vse potrebno poskrbimo mi, nudimo tako prevoz kot skladiščenje opreme in druge nujne zadeve.

Ponudba posameznih storitev

Sejemski inženiring vključuje celo vrsto uporabnih storitev za sejemske razstavljavce. Najbolje se bo bržkone obnesel sejem, ki je v celoti profesionalno organiziran, takšna rešitev naročnika tudi najbolj razbremeni. A vsekakor lahko povprašate tudi po posameznih storitvah, ki prav tako olajšajo postavitev sejmov. Pomagamo pri načrtovanju prostora in izrisu postavitve, lahko pa prevzamemo logistiko, ki je pri sejemskih predstavitvah pogosto precej zahtevna. Še posebej za sejme v tujini boste potrebovali zanesljivega partnerja za transport, skladiščenje in naposled za postavitev sejemske opreme, tudi če imate kompletno predstavitev že oblikovano, izdelano in pripravljeno.

Ponujamo storitve, ki postavitev sejmov za naročnika kar se da olajšajo. Agencijsko delo na tem področju prinaša vrsto prednosti, predvsem pa široko ponudbo, popolno prilagodljivost in odlične končne rezultate. Cena je za profesionalni sejemski inženiring ugodna, saj strokovna izvedba sejma pomeni prihranek časa in skrbi, svoj trud pa lahko namenite drugim nujnostim sejemske predstavitve. Vsekakor se bo profesionalna izvedba sejma pokazala v hitrem in brezhibnem postopku načrtovanja, izdelave in postavitve sejemske opreme, medtem ko bi na vsakem koraku naleteli na velike težave, če bi se tega dela lotili v lastni režiji. Profesionalni sejemski inženiring je vsekakor prava izbira za vse resne sejemske razstavljavce, ki želijo zagotoviti najboljši učinek sejemske predstavitve!

Vodenje projektov

Sejemski Mock-Up (Izris sejemskega prostora)

Prevoz opreme

Organizacija logistike na sejmiščih

Skladiščenje opreme

Stran uporablja piškotke za delovanje